Andra a făcut anunțul uriaș. Ce a făcut soția lui Cătălin Măruță cu 205.000 de euro: “Minune de Crăciun”

de: Madalina Moraru
12 12. 2019

Andra a făcut un anunț impresionant în preajma Crăciunului. Soția lui Cătălin Măruță a fost prezentă cu câteva zile în urmă pe scenă, alături de fiica ei, când a reușit să emoționeze pe toată lumea, datorită faptului că au cântat în duet și au interpretat un colind. Cântăreața a susținut un concert la Opera Națională din Capitală, acolo unde a strâns foarte mulți bani, în urma biletelor vândute. De asemenea, aceasta a dezvăluit de curând ce a făcut cu suma respectivă, fiind vorba de una uriașă, de aproximativ un sfert de milion de euro.

Andra a făcut anunțul uriaș. Ce a făcut soția lui Cătălin Măruță cu 205.000 de euro: “Minune de Crăciun”

Concertul pe care Andra l-a susținut în urmă cu câteva zile și în cadrul căruia a cântat în duet și cu micuța Eva Maria, a strâns foarte mulți bani. Se pare că întreaga sumă, așa cum a anunțat artista pe contul său de Facebook, va pleca sub formă de donație, spre cei mai puțin norocoși. Soția prezentatorului TV s-a arătat foarte generoasă în acest an, în postura de Moș Crăciun, și le-a oferit vestea incredibilă fanilor săi din mediul online.

Soția lui Cătălin Măruță a anunțat ce a făcut cu suma de aproape un sfert de milion de euro, în preajma Sărbătorilor

„Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire.”, a fost mesajul Andrei, pe contul său de Facebook.

Concertul extraordinar pe care l-a susținut, înainte de Crăciun, a fost foarte apreciat de către publicul prezent în sală. Evenimentul a fost unul tematic, cu prilejul sărbătorilor de iarnă din acest an, și a fost susținut la Opera Română. Andra a avut și câțiva invitați care au urcat pe scenă, precum Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu. Spre marea surpriză a celor din sală, și Eva Maria a concertat alături de jurata de la Românii au Talent, când cele două au interpretat colindul „Deschide ușa, creștine”.