Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer. Ce se întâmplă acasă între cei doi

de: Bișinicu Andreea
01 09. 2021

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai solide și controversate cupluri din showbizul românesc. Juratul de la Românii au talent a povestit, recent, care este secretul unei căsnicii durabile și cum se înțelege, de fapt, cu partenera lui de viață.

Ce se întâmplă, de fapt, acasă la Andi Moisescu și Olivia Steer

În ultimii doi ani, când foarte multe cupluri din showbiz s-au destrămat, iar căsnicii s-au terminat printr-un divorț incomod la tribunal, Olivia Steer și Andi Moisescu au demonstrat că reprezintă un exemplu de stabilitate.

Vedeta de la PRO TV și partenera sa de viață sunt căsătoriți din anul 2004, iar mariajul celor două vedete mereu a stârnit curiozitatea fanilor și a ridicat multe sprâncene. Motivul este unul cât se poate de simplu. Andi Moisescu și Olivia Steer au fost dintotdeauna extrem de discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Juratul de la Românii au talent a povestit cum s-au cunoscut, de fapt, el și soția sa. Se pare că destinul a fost cel care a vrut ca cei doi porumbei să se îndrăgostească, prin intermediul unui prieten comun care le-a făcut cunoștiință acum 17 ani.

Deși mai au și certuri, ca în orice cuplu, Andi Moisescu și Olivia Steer se înțeleg foarte bine, iar la ei în casă domnesc pacea și armonia. Care sunt secretele unui mariaj fericit? Ei bine, iată ce a răspuns omul de televiziune:

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat Andi Moisescu pentru cei de la ciao.ro.

Cum se comportă Andi Moisescu cu soția sa Olivia

Din 2004 sunt de nedespărțit, iar tabloul lor de familie este completat perfect de către cei doi copii ai lor pe care i-au crescut departe de lumina reflectoarelor. Juratul de la Românii au talent mărturisește că este un bărbat romantic.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori.

Dar, e adevărat, că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun simț”, a mai povestit Andi Moisescu pentru sursa citată.