Andi Moisescu, abandonat de tată la doar 4 ani. Durerea din sufletul juratului Românii au talent

Andi Moisescu, abandonat de tată la doar 4 ani. Durerea din sufletul juratului Românii au talent
Andi Moisescu, abandonat de tată la doar 4 ani. Durerea din sufletul juratului Românii au talent

Declarații surprinzătoare ale lui Andi Moisescu despre tatăl său. Prezentatorul tv a povestit despre mometele dificle din perioada copilăriei, atunci când părintele lui l-a abandonat. ”Poate că așa am învățat niște lucruri”

Durerea din sufletul lui Andi Moisescu după ce tatăl său l-a abandonat la doar 4 ani

Andi Moisescu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori tv de la noi. Profesor de matematică la bază, el s-a remarcat pentru prima dată prin emisiunea pe care o realizeză și acum, Apropo TV, iar de zece ani îndeplinește cu succes rolul de jurat în cadrul show-ului de talente Românii au Talent. Însă nu multă lume cunoaște drama prin care a fost nevoit să treacă în copilărie. La vârsta de doar patru ani a fost abandonat de tatăl său, dar a declarat că acest lucru s-ar putea să fi unul de bun augur, în definitiv.

“Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă.

Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte.

Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu, potrivit VIVA!

Andi Moisescu, tatăl a doi băieți

Juratul este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. A preferat întotdeauna să nu facă declarații despre familia lui şi cu atât mai puţin despre cei doi copii ai săi. El este căsătorit de 15 ani cu Olivia Steer și împreună au doi băieți de 11 și 13 ani, cărora le oferă toată dragoste de care au nevoie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI