10 mai 2021 | 16:04

Anda Călin, super gest pentru Liviu Vârciu. Cum și-a demonstrat iubirea adevărată pentru el

Monden
Anda Călin, super gest pentru Liviu Vârciu. Cum și-a demonstrat iubirea adevărată pentru el
Anda Calin, super gest pentru Liviu Varciu

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai iubiți artiști din showbizul românesc. Șarmul, carisma și simțul dezvoltat al umorului l-au transformat în unul dintre cei mai populari și îndrăgiți cântăreți din România. De câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, superba brunetă care l-a făcut cel mai fericit bărbat de pe planetă, atunci când i-a dăruit o fetiță. Cum și-a demonstrat bruneta iubirea adevărată pentru el. 

Anda Călin, super gest pentru Liviu Vârciu

Chiar dacă relația dintre cei doi a mai avut, de-a lungul anilor, suișuri și coborâșuri, un lucru este cert: Anda Călin și Liviu Vârciu par să fie făcuți unul pentru celălalt. Frumoasa brunetă i-a fost mereu alături fostului finalist de la Asia Express și l-a ajutat, mereu, cu tot ce a putut. Pe lângă iubire, sprijin moral și înțelegere, Anda a făcut un gest măreț pentru iubitul ei.

Mama fetiței lui Liviu Vârciu l-a scos pe artist dintr-un mare impas financiar, atunci când a avut nevoie de un buget mai mare pentru filmul la care lucra acum câțiva ani. Iubirea nu are preț, corect? Partenera lui Liviu Vârciu a demonstrat că dragostea nu cunoaște limite și și-a vândut casa pentru a-l ajuta pe iubitul ei cu banii:

 „Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a declarat Liviu Vârciu la XNS, acum ceva timp.

Cum i-a refuzat Anda Călin lui Liviu Vârciu o partidă de amor în toiul nopții

Sunt tineri, frumoși, se iubesc și se tachinează de dimineața până seara. Liviu Vârciu și-a amuzat fanii din mediul virtual atunci când s-a filmat băut, cerându-i frumoasei lui partenere o noapte de amor. Problema brunetei a fost că iubitul ei a devenit drăgăstos la 4 dimineața, moment în care ea dorea din tot sufletul să doarmă.

Anda: Nu ne mai reproducem, nu mai reproducem nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne reproducem cât vrei tu… Bebe, nu ne reproducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15.

Liviu Vârciu: O să-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o să dea cu capul în gresie, pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro