Anda Călin a născut! Bucurie uriașă pentru Liviu Vârciu. Surpriză totală la maternitate

de: Năstase Mirabela
28 05. 2020

E bucurie imensă în cuplul Liviu Vârciu – Anda Călin! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, după ce frumoasa brunetă a născut în mare secret. Surse au confirmat pentru Click! că familia s-a mai mărit cu un băiețel.

Liviu Vârciu și Anda Călin, din nou părinți

De altfel, fotoreporterii Click au surprins-o pe Anda Călin, în vârstă de 30 de ani cu doar două săptămâni în urmă, afirmându-și burtica de gravidă cu mândrie. Era relaxată și părea că se simte foarte bine în ultimul trimestru de sarcină. Nici silueta ei nu s-a transformat foarte mult, la fel cu s-a întâmplat și la sarcina cu primul ei copil, Anastasia.

Iată că acum familia s-a mărit și cu un băiețel, pe care, de altfel, Liviu Vârciu și-l dorea foarte mult. Iată ce declarau prietenii celor doi, în luna februarie, potrivit sursei mai sus citate: „Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul.

Cum l-a ajutat Anda Călin pe Liviu Vârciu

Liviu îşi doreşte băieţel, pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, a precizat o sursă apropiată celor doi. Reamintim că Liviu Vârciu are două fiice: Carmina, în vârstă de 18 ani, din relaţia cu Ami Teiceanu (40 de ani) şi Anastasia Maria (aproape 3 ani), din relaţia cu Anda Călin.

Anda Călin și Liviu Vârciu locuiesc împreună din 2019 în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru pelicula ”Zăpadă, ceai și dragoste”. Acest film pe care Liviu îl produce și în care apar vedete cunoscute precum Alina Pușcaș, Dan Negru și Dorian Popa ar fi trebuit să aibă premiera în martie, doar că pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.