Anda Adam, cerută în căsătorie de Yosif Mohaci. Ce s-a întâmplat când el s-a pus în genunchi

Anda Adam, cerută în căsătorie de Yosif Mohaci. Ce s-a întâmplat când el s-a pus în genunchi
Anda Adam a fost cerută în căsătorie de noul iubit sursă foto Instagram

Anda Adam se pregătește de nuntă! Vedeta trăiește clipe minunate după ce a trecut printr-un divorț dureros. Artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul său, Yosif Eudor Mohaci, într-o locație superbă, iar ce s-a întâmplat acolo a uluit pe toată lumea.

Anda Adam, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia. Afaceristul s-a folosit din plin de peisajul de vis din respectiva locație, așa că vedeta nu o să uite niciodată momentul extrem de romantic, rupt parcă din filmele de dragoste.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul.”, a zis vedeta pentru WOWbiz.

„Am plâns de bucurie”

Vedeta a mărturisit că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie de către partenerul său în Cappadocia, așa că a plâns de fericire după moment. Toți turiștii care se aflau în baloanele cu aer cald îi felicitau și aplaudau pe cei doi, astfel că Anda Adam s-a simțit ca într-un basm.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate.

Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța.”, a adăugat aceasta.

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci, un afacerist din Arad care a locuit mult timp în Franța și Elveția.

Acesta a fost căsătorit în trecut și are o fetiță care poartă numele Nicole, în vârstă de aproximativ 5 ani. Bărbatul a întâlnit-o pe cântăreață în această vară, iar acum este pregătit să ducă relația la următorul nivel.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI