Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roagă Poliția Română să o sancționeze aspru pe vedetă

Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roagă Poliția Română să o sancționeze aspru pe vedetă
Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roagă Poliția Română să o sancționeze aspru pe vedetă

Anda Adam a devenit subiect de glume pentru internauți, după ce un polițist i-a surprins bolidul lăsat pe două locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilități. Cântăreața a lăsat un comentariu prin care încerca să-și justifice acțiunea și a contactat omul legii care i-a făcut publică eroarea, pentru a-i aduce la cunoștință că gestul său poate fi pedepsit de lege.

Anda Adam a atras disprețul șoferilor după ce a comis-o cu noul ei bolid. Oamenii cer Poliției Române să o sancționeze

Polițistul care a făcut publică poza cu mașina Andei Adam parcată pe două locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilități, cere sancționarea contravențională a vedetei pentru eroarea făcută. Omul legii a menționat că deține informații neoficiale de la colegii săi potrivit cărora imaginea ar fi fost surprinsă, de fapt, la Afi Mall Cotroceni, în Capitală.

„Cred că deja îmi jigniţi inteligenţa, fie ea şi de poliţist. Nu e vina persoanelor cu dizabilităţi că dvs. nu aţi „luat în calcul” modul de deschidere al portierelor”, îi mai transmite poliţistul artistei.

„Nu voi şterge postarea până nu voi avea certitudinea că aţi fost sancţionată contravenţional de către colegii de la IPJ Cluj şi până nu vă veţi cere scuze faţă de beneficiarii acelor locuri de parcare. Iar dacă nu vă vor sancţiona potrivit legii 145/2020 colegii din Cluj, voi solicita personal printr-o petiţie acest lucru”, scrie pagina de Facebook Poliţiştii au umor, după ce vedeta i-a trasmis că postarea sa a instigat la ură.

Polițistul a menționat că nu a dorit ca vedeta să fie ținta unor replici dure din partea oamenilor, drept pentru care i-a blurat numărul de înmatriculare. Acesta susține că nu se teme de amenințările interpretei și de avocații ei.

„P.S. Am postat mesajele pentru a vă putea acorda dreptul la replică,” a mai scris în postare.

„Niște scuze publice, că tot ați afirmat că sunteți persoană publică, un proces verbal cu sancțiunea primită și plătită, cred că v-ar fi de mare ajutor. Asumați-vă ceea ce faceți, de aceea sunteți persoană publică, nu? ?”, a completat acesta.

Are un BMW i8 unic în România

Anda Adam are un BMW i8 unic în România. Ea și-a colantat mașina pe care plătise aproximativ 150.000 de euro. Automobilul are un motor aspirat de 1,5 litri pe benzină cu trei cilindri și 231 de cai putere și de un motor electric. Viteza sa maximă este limitată electronic la 250 km/h (120 km/h în modul electric).