Anca Serea nu are liniște. Guvernul României i-a dat lovitura de grație: câți bani i-a luat

Anca Serea nu are liniște. Guvernul României i-a dat lovitura de grație: câți bani i-a luat
Momente cumplite pentru Anca Serea. Ce probleme a avut soția lui Adi Sînă

Perioada pandemia nu a dăruit Ancăi Serea multe momente de liniște. Aceasta are din nou probleme financiare, iar Guvernul României i-a dat acum lovitura de grație. Ce se întâmplă în familia Sînă-Serea?

Anca Serea, probleme financiare. Ce se întâmplă în familia ei?

Criza sanitară nu a întâmpinat-o pe celebra vedetă deloc cu brațele deschise. Cu toate că sigur familia avea bani puși deoparte, nimic din ceea ce vizualizaseră nu avea să fie la fel. Anca are din nou probleme financiare, după ce a fost deposedată de mai multe parcele de teren din Ilfov pe motiv că proprietatea ei urmează să treacă autostrada de centura Bucureștiului. Soarele nu a răsărit pe strada ei prea mult în această pandemie, iar recent o altă lovitură de grația primit printr-o înștiințare care indică faptul că va fi expropriată de două parcele de teren din Cernica. Pe proprietatea în cauză urmează să treacă autostrada de centură, iar o parte din aceasta a intrat deja în posesia Ministerului Transporturilor printr-o decizie a premierului României. Soția lui Adi Sînă alături de David și Sarah au moștenit mai multe parcele de teren în comuna Cernica, iar terenurile apar în planul de lărgire a Șoselei de Centură a Bucureștiului. Guvernul României a înștiințat mai mulți proprietari de terenuri din zonă începând cu luna aceasta că vor fi expropriați contra unor sume stabilite prin ordin de ministru. Mai exact, este vorba de 4 terenuri:

1. 4.526 mp – statul va lua 1.492 mp pentru suma de 16.734.12 de lei
2. 4.526 mp – statul va luat 101 mp pentru suma dde 1.134,76 de lei
3. 5000 mp – statul va lua 3.467 mp pentru suma de 190,61 de lei (pentru două porțiuni expropriate de 17 mp și respectiv 12 mp.)

Astfel, Ancăi i se va da pe porțiunile din teren luate de stat 18.194,04 lei, adică în jur de 3.700 euro, arată wowbiz.ro.

Anca Serea are din nou probleme financiare
Anca Serea are din nou probleme financiare

„De Paște cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei”

„Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aș dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu știu dacă sunt. Când aveam 16 ani a plecat la muncă în străinătate pentru că și-a dorit mai bine pentru noi. De Paște cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei, o așteptam mereu cu sufletul la gură, era tot ce ne doream. Iubitul meu și acum se minunează de faptul că am avut prima pereche de blugi prin adolescență, la o vârstă destul de mare, față de alți copii”
Anca Serea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI