Anca Serea, decizie radicală în plină pandemie: ”Sunt un pic speriată”

Anca Serea, decizie radicală în plină pandemie: ”Sunt un pic speriată”
Ce vrea să facă Anca Serea în plină pandemie

Planurile multora dintre noi au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Și vedetele sunt în dubii în legătură cu modul în care se vor desfășura Sărbătorile de Iarnă anul acesta. Anca Serea a vorbit deschis despre planurile sale alături de familie.

Anca Serea, decizie radicală în pandemie

Având o familie numeroasă, Anca Serea trebuie să aibă mare grijă la modul cum gestionează planurile pentru o eventuală călătorie de sărbători, mai ales în această perioadă dificilă. Soția lui Adi Sînă își dorește să plece împreună cu familia în Austria. Însă, zborurile cu avionul nu sunt chiar sigure în această perioadă, astfel, Anca Serea mărturisește că se cam teme în această privință.

”Ne-am dori să mergem afară. Probabil o să mergem în Austria. Ne-am fi propus să mergem la Viena și apoi la schi. Oricum plecăm cu mașina și sunt un pic speriată de avion. Dacă situația ne va permite, în funcție de ce restricții se vor impune din cauza pandemiei, vom petrece sărbătorile afară”, a dezvăluit Anca pentru în exclusivitate pentru Fanatik.

Deoarece își iubește foarte mult familia, Anca Serea și-a luat mai multe măsuri de precauție pentru călătoria pe care urmează să o facă și pentru ca toți cei șase copiii ai săi să fie în siguranță.

Cum a cucerit-o Adi Sînă

În cadrul unui interviu televizat, Anca Serea a povestit  cum a fost cum a reușit să o cucerească soțul ei Adi Sînă. Prezentatoarea de la Prima TV a spus că nu a fost ușor de cucerit.

”Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață.”, a povestit prezentatoarea la Măruță.

Adi Sînă a avut febră și frisoane

Adi Sînă a stat aproximativ trei săptămâni în carantină. În această perioadă, artistul a urmat tratamentul prescris de medicul de familie. El s-a izolat într-o cameră de la mansarda casei în care locuiește împreună cu cei șase copii ai săi.

”Am avut noroc că Adrian  a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos” a declarat Anca Serea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI