Anamaria Prodan vorbeşte deja despre noul său iubit: “Trebuie să urce alături de mine pe treptele succesului”

Anamaria Prodan vorbeşte deja despre noul său iubit: “Trebuie să urce alături de mine pe treptele succesului”
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre o nouă relație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după mulți ani în care au fost alături unul de celălalt la bine și la greu. În timp ce antrenorul și-a refăcut viața, mulți se întreabă dacă impresara este gata să ofere o șansă unei noi povești de dragoste.

Anamaria Prodan, pregătită de o nouă relație?

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a cutremurat showbiz-ul românesc. În timp ce vedeta a făcut tot posibilul să își protejeze familia și a negat vehement orice zvon privind despărțirea de soțul său, antrenorul a confirmat, în cele din urmă, separarea.

Mai mult, se pare că Laurențiu Reghecampf trăiește o poveste de dragoste alături de iubita lui, Corina, care ar fi însărcinată și ar aștepta să aducă pe lume o fetiță. Între timp, Anamaria Prodan le-a promis că fanilor că niciodată nu o să își atace soțul, indiferent de alegerile pe care le-a făcut acesta.

Ce a spus Anamaria Prodan despre o nouă poveste de iubire

Cu acestea fiind spuse, mulți se întreabă dacă vedeta își mai ofere vreo șansă unei relații după această dezamăgire în dragoste. Anamaria Prodan a dezvăluit că are standarde înalte, așa că orice om care își dorește să rămână lângă ea trebuie să urce pe culmile succesului.

„Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte.

Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului.

Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului.”, a zis Anamaria Prodan pentru Prosport.

„Vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”

De asemenea, vedeta a mărturisit că își dorește ca Laurențiu Reghecampf să prospere și să ajungă cât mai sus, chiar dacă acesta s-a hotărât să meargă pe alt drum în viață.

„Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie.

Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă.”, a adăugat impresara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI