Anamaria Prodan, uluită de gestul lui Reghe. A făcut public totul: „Ce am făcut să merit”

Și-a urmat soțul acolo unde este nevoie. Iar soțul o răsfață mereu. Uneori o ia prin surprindere. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cuplul ideal din acest punct de vedere.

Uluită de gestul soțului, Anamaria Prodan a făcut totul public

Laurențiu Reghecampf știe să se poarte cu o femeie. Și face gesturi care o uimesc până și pe Anamaria Prodan, care crede că le-a văzut pe toate. Ei bine, tocmai acesta este farmecul relației de care se bucură cei doi, departe de România, în Dubai. Anamaria, o femeie care întoarce privirile bărbaților, și care nu-și trădează deloc vârsta, trăiește ca-n basme în lumea arabă. De asta are grijă chiar soțul ei, acum antrenor la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să se trezească dimineața cu imaginea bărbatului iubit care îi aduce mâncarea la pat. A trăit această frumoasă experiență și Anamaria Prodan, în luxoasa locuință din Dubai.

Și nu a rezistat tentației și a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare bucuria pe care i-a făcut-o Reghe. Imaginea din pat, în timp ce soțul îi aduce mâncarea la primele ore ale dimineații și mai mult de atât, chiar o și hrănește, a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.

„Când nu te simți bine … sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ….te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram pentru „Reghe”.

O imagine cât o mie de cuvinte

Reghe s-ar întoarce oricând la echipa lui Gigi Becali

Ajuns la 44 de ani, Laurențiu Reghecampf antrenează acum în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, dar gândul lui este uneori acasă, în România.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Antrenorul român a pregătit-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014, respectiv 2015-2017. Reghecampf a cucerit 3 trofee cu FCSB: două titluri la rând (2012-2013 și 2013-2014) și o Supercupă (2013-2014)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI