Anamaria Prodan, ținută de 300.000 de euro. Câți bani a dat numai pe accesorii

Autor: Năstase Mirabela - 09:59, 21 ian. 2020
Anamaria Prodan, ținută de 300.000 de euro. Câți bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uită la bani și nu-i pasă de ce spune gura lumii atunci când adoptă un look sau o ținută excentrică. Ani de zile a purtat o coafură afro, iar de doi ani încoace și-a schimbat total preferințele.

Anamaria Prodan, ținută de 300.000 de euro

Anamaria Prodan se simte bine în pielea ei, iar asta transpare din fiecare apariți a sa. ”Mie îmi place maxim, mă simt unică și acest lucru este practic cel mai important! Niciodată, nu mi-am dorit să fiu în rândul lumii, doar pentru a nu crea contradicți! Asta sunt eu și nu am să mă schimb, fiindcă așa își dorește cineva anume”, a declarat Ana într-un interviu, cu ceva timp în urmă. Anamaria Prodan și-a schimbat stilul vestimentar, dar și coafura, apelând acum la extensii și la cozi. Oamenii o felicită adesea pentru felul în care arată, iar asta nu face decât să-i crească stima de sine vedetei.

sursă foto: wowbiz

Câți bani au costat accesoriile

Anamaria Prodan nu are de gând însă să renunțe la excetricități. Soția lui Reghecampf a fost surprinsă recent într-o ipostază destul de neobișnuită. Impresara a ieșit în plină stradă cu o coroană de regină pe cap, care valorează nu mai puțin de 1500 de euro, marca Bassam Concept Salon, după ce a dat iama într-un coafor pentru a-și aranja părul. Aceasta a trecut apoi la a face fotografii, pentru a se amuza copios.

De asemenea, și ținuta pe care a purtat- o afost extrem de scumpă, demnă de o adevărată regină. Rochia Off White în valoare de 2800 de euro, paltonul Dsquared în valoare de 7000 de euro, adidași Gucci în valoare de 2500 de euro, ceasuri Richard Mille, în valoare de 250 000 de euro și geanta Kelly Mini, în valoare de 25 000 de euro. Toate acestea au compus ținuta impresariei, iar elementele se ridică la un cost de aproximativ 300 000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI