Anamaria Prodan, surprinsă în brațele altui bărbat. Surpriză totală: „El este numărul unu!”

Anamaria Prodan, surprinsă în brațele altui bărbat. Surpriză totală: „El este numărul unu!”
Anamaria Prodan, în brațele altui bărbat. Fotografia fostei partenere a lui Laurențiu Reghecampf a devenit virală.

Anamaria Prodan pare că a trecut peste despărțirea de fostul partener. Sexy-impresara așteaptă ca procedurile de divorț să se încheie în mod oficial înainte de a-și prezenta noul partener. Între timp, însă, agentul creează contextele potrivite pentru a da frâu liber speculațiilor. Subiect al zvonurilor a devenit și un celebru bărbat în vârstă de 38 de ani. Iat-o pe Anamaria Prodan, în brațele altui bărbat. Află alături de cine s-a fotografiat fosta parteneră a lui Reghecampf în repetate rânduri.

Anamaria Prodan, în brațele altui bărbat

Se știe deja că Anamaria Prodan are iubit. Însă vedeta a făcut publică, în urmă cu puțin timp, o fotografie care a uimit pe mulți. Sexy-impresara s-a afișat alături de un fundaș în vârstă de 38 de ani. Bărbatul a impresionat pe toată lumea în ultimul sezon din Liga 1. Multe vorbe au fost vehiculate în spațiul public și după remarcile făcute de agentul de jucători.

Anamaria Prodan nu s-a sfiit și l-a lăudat în mod public pe bărbatul celebru alături de care s-a fotografiat. Este vorba despre Gabi Tamaș, fotbalist cu o vastă experiență în spate, care în vara curentă a semnat cu Petrolul. Amintim că, la momentul respectiv, jucătorul a uimit, în sensul cel mai pozitiv al cuvântului. Singura pretenție a lui Gabi Tamaș a fost, atunci, accederea în play-off-ul Ligii 1.

Imaginea și cuvintele impresarei la adresa jucătorului au devenit virale. Fotografia făcută de Anamaria Prodan a fost publicată pe una dintre rețelele de socializare pe care le utilizează agentul de jucători. În scurt timp, la maximum o oră după publicare, postarea de pe Instagram a strâns nu mai puțin de 2.000 de aprecieri.

Cum s-a afișat impresara alături de Gabi Tamaș

Anamaria Prodan și Gabi Tamaș s-au întâlnit la un restaurant din Ploiești, alegând să imortalizeze momentul. Aprecierile impresarei la adresa fotbalistului nu au rămas trecute cu vederea. „El este numărul unu! Este cel mai bun jucător”, a fost mesajul transmis de fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan se afișează în public cu Gabi Tamaș. Și în trecut, impresara a publicat mai multe fotografii în care a apărut alături de fotbalist. De altfel, (încă) soția lui Reghecampf și-a exprimat admirația pentru celebrul bărbat, catalogându-l drept un jucător fără pereche.

Citește și: Vești proaste pentru Gabi Tamaș după operația suferită. Verdictul crunt al medicilor

Trebuie precizat și că postarea realizată de Anamaria Prodan nu l-a lăsat deloc indiferent pe Gabi Tamaș. Acesta i-a lăsat un comentariu la fotografie, răspunzându-i impresarei cu patru emoticoane care înfățișau inimi.