Anamaria Prodan șochează: ”Mă voi mărita imediat!” Cine este alesul după divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan șochează: ”Mă voi mărita imediat!” Cine este alesul după divorțul de Reghecampf
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre o nouă relație

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă dificilă, dar demonstrează că este o femeie puternică și poate să depășească orice provocare! În timp ce Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, impresara nu refuză să trăiască o nouă poveste de iubire și să ajungă la căsătorie.

Anamaria Prodan își dorește să se căsătorească? Ce a spus vedeta despre un nou mariaj

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după mulți ani de mariaj. Vestea a venit ca un trăznet peste fanii cuplului ce sperau că aceștia au o legătură indestructibilă și nu o să se despartă niciodată. Totuși, adevărul era altul, așa că multe detalii au ieșit la iveală.

Antrenorul și-a refăcut viața, însă Anamaria Prodan, deși a rămas cu un gust amar după toate cele întâmplate, nu refuză să întâlnească pe cineva nou. Vedeta a mărturisit că o să se mărite în momentul în care o să găsească un bărbat care știe cum să o răsfețe și care o să o iubească cu adevărat.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…”, a zis Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Ce bărbat își dorește Anamaria Prodan

De asemenea, Anamaria Prodan a menționat că bărbatul care este alături de ea trebuie să se impună prin respect și să nu stârnească bârfe în momentul în care intră într-o sală. Vedeta a mărturisit că acest lucru i l-a transmis și fostului partener, Laurențiu Reghecampf.

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște.

Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.”, a adăugat aceasta.

Anamaria Prodan, adevărul despre bărbații din viața ei

Anamaria Prodan a vorbit și despre căsnicie pe care a avut-o alături de Tiberiu Dumitrescu, explicând că a rămas în relații bune cu fostul partener. Vedeta a mărturisit că niciodată nu a mai fost implicată într-un asemenea scandal, asfel că trăiește una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

„Eu am fost fericită fiecare secundă alături de amândoi soți ai mei. Tibi nu mi-a spus o dată ‘Du-te mai încolo’. Tibi să se uite la o altă femeie? Doamne ferește, nu a existat! Tibi m-a tratat ca pe Dumnezeu.

Noi suntem despărțiți frumos, și în ziua de astăzi ne întâlnim, vorbim aproape zilnic, vorbim de copii, e altceva. Nu există să dispară cu femei, să apară cu femei care au la activ scandaluri…

Dar cine este fata asta să vorbim despre ea? Este șansa vieții ei, la 30 de ani, că am înțeles că are vreo 30 de ani, să găsească un om de 48 de ani, drăguț, cu ceva bănișori. Nu foarte stăpân pe el și pe decizii, pe faptul că e bărbat. Este visul oricărei femei.

Fiecare bărbat care a fost în viața mea a adus ceva frumos. Eu, până la Laurențiu, să se întâmple chestia asta, eu nu am avut în viața mea așa ceva.

Nu am avut bărbați care să se combine cu femei cunoscute în oraș, nu am avut bărbați despre care prietenii noștri să vorbească la televizor, că a făcut business-uri, că a furat bani de acasă… Eu ce trăiesc acum…”, a mai zis ea.