29 oct. 2021 | 10:00

Anamaria Prodan, o nouă dezvăluire dureroasă după divorţul de Reghecampf. Ce nu mai vrea sub nicio formă fostul ei soţ

Monden
Anamaria Prodan, o nouă dezvăluire dureroasă după divorţul de Reghecampf. Ce nu mai vrea sub nicio formă fostul ei soţ
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una dintre cele mai mediatizate separări care au avut loc în showbiz-ul românesc. Impresara a mărturisit că divorțul nu poate să fie evitat, însă acum a făcut o nouă mărturisire tristă despre antrenor.

Noi informații despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce a dezvăluit impresara

Mulți au fost șocați în momentul în care s-a aflat că impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează după mulți ani de căsnicie. Ei au trecut prin câteva luni pline de zvonuri și incertitudine, ținând cont că antrenorul explica faptul că a depus actele de divorț, în timp ce vedeta nega vehement totul.

În cele din urmă, Anamaria Prodan a confirmat despărțirea după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața. Într-un nou interviu, impresara a mărturisit că nu și-a mai văzut fostul partener de câteva luni pentru că noua iubită nu l-ar lăsa să păstreze legătura cu familia.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun.

Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.”, a zis Anamaria Prodan pentru romaniatv.net.

„Ceva oribil”

Anamaria Prodan a rămas cu un gust amar după tot ce s-a întâmplat. Vedeta preferă să nu refuze vehement o posibilă împăcare cu fostul ei soț, însă, deocamdată, își dorește să se îndepărteze de toată situația creată în jurul său după ce s-a aflat despre divorț.

„Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never. Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodată în mocirlă.

Si în momentul ăsta suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil, de aia încercăm să ieșim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă.”, a mai zis vedeta.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro