31 ian. 2023 | 16:44

Anamaria Prodan, secrete din lumea politică: „E o junglă mai mare decât în fotbal”. Ce a spus despre Gabriela Firea EXCLUSIV

Știri generale
Anamaria Prodan, secrete din lumea politică: „E o junglă mai mare decât în fotbal”. Ce a spus despre Gabriela Firea EXCLUSIV
Anamaria Prodan, secrete din lumea politică, în exclusivitate pentru Playtech Știri: „O junglă mai mare ca în lumea fotbalului”.

Anamaria Prodan, secrete din lumea politică, în exclusivitate pentru Playtech Știri. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf (50 de ani) se pregătește intens pentru o carieră politică de succes. Nu a abandonat însă nici cariera de impresar, acolo unde are sub contract circa 100 de jucători, din România și din străinătate, în special din zona Golfului.

Anamaria Prodan, secrete din lumea politică

„Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aș zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez, însă, din mers”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Anamaria Prodan face o promisiune votanților din întreaga țară, prin intermediul Playtech Știri:

„Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziția pentru care voi candida, nu voi minți niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii!”.

Sexy-impresara susține că nu se teme de absolut niciun contracandidat la alegerile de anul viitor.

„Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare.

Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzești. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva și unde nu ai reușit chiar tot ce ți-ai propui? După părerea mea, și la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!”, sună teza omului politic Anamaria Prodan.

Este atentă și la mișcările politice din străinătate

Pe de altă parte, Anamaria Prodan este atentă și la mișcările politice înregistrate în diverse colțuri ale lumii. Ea crede că are de învățat de peste tot în noua profesie.

„Există un curent general, acela conform căruia oamenii nu mai cred în partidele politice tradiționale. S-au întâmplat atâtea lucruri, în ultimii ani, în diverse țări ale lumii. De ce? Fiindcă alegătorii s-au săturat de minciuni și de promisiuni neonorate.

Pe mine mă cunoaște o țară întreagă, de la copil la bunică. Oamenii trebuie să știe că, atunci când spun un lucru, el se va și întâmpla. În plus, nu am în spate forța unui mastodont precum PSD. Așa că-mi voi câștiga pe merit fiecare vot în parte!”, adaugă Anamaria Prodan, pentru Playtech Știri.

„Abia peste puține luni voi ști exact la ce mă înham pentru 2024”

Membră a Alianței pentru Patrie (APP), Anamaria Prodan așteaptă în următoarele luni ca, împreună cu conducerea de partid, să fie stabilite candidaturile oficiale pentru diverse funcții în stat:

„Abia peste puține luni voi ști exact la ce mă înham pentru 2024. Mai întâi va trebui ca liderii partidului meu, în frunte cu noul președinte, Liviu Pop, să se așeze la aceeași masă si să caute împreună cea mai bună soluție pentru noi și numele colegului cel mai potrivit pentru fiecare post în parte”, mai spune Anamaria Prodan.

Numele ei, însă, nu va lipsi de pe lista candidaților oficiali ai APP, fiind vicepreședinte al mișcării politice și președinta organizației de femei, funcții pe care le-a preluat în cursul toamnei trecute.

PlaySport
Imagini halucinante. Vedeta echipei plătite din bani publici, relații intime cu o fană în toaleta unui club. A fost surprins și s-a lăsat filmat
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu, aproape GOALĂ! Fusta e prea scurtă, s-a văzut TOT
Digi24
Sondaj AtlasIntel pentru Digi24. Pe cine ar vota românii la prezidențiale? Geoană e pe primul loc. Cât ar obține Ciolacu sau Ciucă
Cancan.ro
Prințul William a ieșit cu altă femeie, în mare secret, în timp ce Kate Middleton face chimioterapie. S-a aflat cine este
GSP.ro
Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
Stirile PROTV
S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde s-a jucat biletul norocos și cât a costat
Romania TV
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, avem numele!
Capital.ro
Vor fi controlați. INTERDICȚIA care se aplică peste tot în ROMÂNIA. E trecut direct în lege
EVZ.ro
Tot mai mulți români, la sapă de lemn. Nevoiți să ia o măsură disperată
Adevarul
Confesiunile unui dependent de sex: „M-am culcat cu 300 de femei pe la spatele soției mele și o imploram să facă dragoste de cinci ori pe zi”
BZI.ro
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
Spynews.ro
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Libertatea.ro
Cine e suspectul în cazul femeii ucise al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
S-au aflat finaliștii de la Survivor 2024. Cine sunt concurenții care vor lupta pentru premiul cel mare
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Kylian Mbappe, după ce a fost "invizibil" cu Barcelona! Nici alții n-au scăpat de meme-uri
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
De ce boală suferă fiul chef-ului Orlando Zaharia: „Doctorii fugeau de mine. Am dormit cu soția într-o mașină, în curtea spitalului”. Andreas are 18 ani
Viva.ro
Șeful forțelor NATO din Europa avertizează: Rușii au mai multe trupe în Ucraina decât la începutul invaziei
Digi24
Pușcăriașii reveniți de pe front au îngrozit Rusia. O profesoară premiată de Kremlin, ucisă cu toporul de un deținut grațiat de Putin
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Busu este foc și pară. L-au enervat colegii din TV
EVZ.ro
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Spynews
Se plătesc 450 DE LEI chiar de mâine, 12 APRILIE. Bani de la Guvern peste jumătate de milion de români
Capital.ro
Românii care se pot pensiona chiar dacă au lucrat o singură zi în viață. Ministrul Muncii a făcut anunțul
Antena 3
Ilie Năstase a preluat modelul lui Robert de Niro și vrea un copil, deși a trecut de 70 de ani
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
EL va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Spynews.ro
Cât de mult s-a schimbat ispita Cristi de la Insula Iubirii de când nu mai e la tv. Ce mai face bărbatul care a ispitit-o pe Mari
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro