17 oct. 2022 | 21:13

Anamaria Prodan și Liviu Dragnea, o nouă relaţie. Imaginea care arată clar legătura dintre ei

Monden
Anamaria Prodan și Liviu Dragnea, o nouă relaţie. Imaginea care arată clar legătura dintre ei
Anamaria Prodan a intrat în politică.

Anamaria Prodan vine cu o decizie uriașă la scurt timp după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Celebra fostă prezentatoare de televiziune și-a anunțat intrarea în politică. „Acest pas a fost gândit în ani și cântărit cu mare grijă”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Fanii săi au rămas fără cuvinte când au luat la cunoștință noua veste. Impresara este pusă pe fapte mari!

Anamaria Prodan intră în politică: vedeta a făcut marele anunț

Update 20:50

Anamaria Prodan a confirmat faptul că își va pune cunoștiințele în favoarea lui Liviu Dragnea, acceptând să intre în partidul Alianța pentru Patrie, pe care fostul lider PSD l-ar conduce din umbră.

Drept dovadă, Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, câteva postere oficiale cu imaginea sa asociată partidului politic menționat anterior.

„În mod sigur, principiile mi-au fost formate și de patriotismul mamei mele, Ionela Prodan, care prin fiecare vers cântat, prin fiecare vorbă spusă, prin fiecare gest făcut m-a învățat că, indiferent de cine ești tu, prin ce bucurii sau dureri treci, țara ta este singura ta familie, unde îți găsești refugiu și alinare.

Din păcate, această familie este în punctul în care riscă să ne fie distrusă, anihilată. În această familie, femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților.

Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”, a dezvăluit agentul FIFA, potrivit Playsport.

Știre inițială

Anamaria Prodan a anunțat că urmează să se implice în politică chiar după scandalul cu Reghe. Celebra fostă prezentatoare de TV a oferit marele anunț în cadrul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Impresara a dezvăluit că acum face parte din partidul Alianța pentru Patrie, lucru care reprezintă ,,un nou început” pentru agentul FIFA.

,,Acest pas al meu a fost gândit în ani și cântărit cu mare grija. #unnouinceput❤ #APP #împreunăreușim #fortasuntemnoi @aliantapentrupatrieoficial.”, a scris în mediul online.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu”

Vedeta a subliniat că dorește să lupte pentru toate femeile din România și își dorește să apere persoanele care au fost victime ale violenței domestice. Impresara a mai subliniat că a venit timpul să își canalizeze toată energia către o altă cauză, nu către relația eșuată cu Laurențiu Reghecampf.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia către cauza voastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim, să ne respectăm”, a mai scris ea în mesajul de pe Instagram.

,,Această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”

Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că cel care a fost în permanență lângă ea în toată ,,tragedia creată de Laurențiu Reghecampf’‘ a fost Codrin Ștefănescu.

Bărbatul a fost ,,deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților.”

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro