Anamaria Prodan se bagă peste Rădoi la națională. Pe cine vrea selecționer

Anamaria Prodan se bagă peste Rădoi la națională. Pe cine vrea selecționer
Anamaria Prodan se bagă peste Rădoi la națională. Pe cine vrea selecționer

Laurențiu Reghecampf și-a încetat astăzi contractul cu Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român era nemulțumit că nu a primit transferurile dorite de la conducere. Pe de altă parte, i se reproșau rezultatele modeste din ultimele partide. Inclusiv un 1-4 zilele trecute cu echipa lui Daniel Isăilă, Bani Yas. Reghe devine acum o soluție în plus pentru postul de selecționer al României. Mirel Rădoi este tentat să demisioneze în noiembrie, după ultimele două meciuri din Liga Națiunilor.

Mirel Rădoi a dat de înțeles că ar fi tentat să își dea demisia după meciurile naționalei din noiembrie

Anamaria Prodan crede că Laurențiu Reghecampf nu a fost ofertat de FRF din cauza relațiilor reci cu Răzvan Burleanu

Anamaria Prodan a pus presiune pe Mirel Rădoi încă de la numirea acestuia. În luna noiembrie, după ce se anunțase că Rădoi ar urma să preia echipa națională, oferea un interviu pentru GSP. Vorbea despre faptul că soțul ei ar fi cel mai potrivit pentru a prelua echipa națională. Doar că, mai spune ea, familia Reghecampf nu este pe placul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

„Pe Reghe nu l-a luat nimeni în seamă. Nimeni de la Federație nu l-a avut în vedere pe Reghe, nici măcar după ce câștigase două campionate la rând în România! Bă, voi sunteți nebuni?! Reghecampf e cel mai potrivit să preia naționala! E adevărat, e sub contract și câștigă milioane și ar fi greu de adus (n.r. Reghe era atunci la Al Wasl, acum e liber de contract). 

Familia Reghecampf – Prodan este non grata la Federație! Și asta din ziua în care a venit Burleanu! Asta deși Burleanu spusese în campania din 2014 că Reghecampf ar fi cel mai bun selecționer. Că e cel mai serios, cel mai implicat. Soțul meu n-a fost niciodată implicat într-un scandal, cu femei, alcool, droguri, nenorociri, în care să se fi dovedit că a făcut ceva. Au circulat doar basme despre el, bârfe provocate de faptul că e numărul unu”, declara Anamaria Prodan.