Anamaria Prodan s-a răzgândit: ‘Nu divorțez’. Uluitor ce i-a mai spus lui Teo Trandafir

Anamaria Prodan s-a răzgândit: ‘Nu divorțez’. Uluitor ce i-a mai spus lui Teo Trandafir
Anamaria Prodan, noi mărturii în scandalul momentului

Anamaria Prodan surprinde cu declarațiile sale. Ce se întâmplă în scandalul momentului? Celebra impresară a venit cu noi mărturii în privința divorțului anunțat de soț în cursul zilei de ieri.

Anamaria Prodan, mărturii noi în scandalul momentului: ce spune impresara despre divorț?

Situația devine din ce în ce mai tensionată în rândul fanilor familiei celebre. După luni de speculații care mai de care mai controversate, Laurențiu Reghecampf a venit ieri cu declarații despre divorț. Acesta ar fi pregătit să încheie capitolul lung petrecut alături de Ana și să înceapă o poveste cu altă femeie.

Noua sa parteneră ar fi însărcinată în trei luni, iar cei doi s-ar fi mutat deja împreună în Craiova. Antrenorul își dorește cât mai repede divorțul de mama mezinului familiei pentru a se putea cupla oficial cu noua femeie care a intrat în viața sa, conform prosport.ro.

În timpul acesta, Ana a fost luată cu asalt de un reporter Kanal D. Impresara a răspuns unor întrebări cu privire la mărturiile șocante oferite de tatăl copilului ei. Cea din urmă a declarat că nu știe despre ce femeie este vorba și că probabil soțul său se află într-o nebuloasă.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Eu m-am născut puternică”

Aceasta a asigurat pe toată lumea că nu divorțează și că va lupta în continuare pentru familie așa cum a făcut întotdeauna. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că s-a născut puternică și nu suferă la moment din cauza a tot ceea ce se întâmplă.

“Nici măcar nu știu cine este această fată, nu o cunosc, nu știu nimic. Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe ce face sau ce declară. Nu divorțez, nu se întâmplă nimic.

Soțul meu a dat o declarație, eu eram în Dubai în timpul acela. Eu m-am născut puternică! Ți se pare că sufăr și mă tăvălesc? Soțul meu știe ce femeie sunt. Întrebați-l pe soțul meu dacă are vreo amantă sau dacă are vreun copil”
Anamaria Prodan (Sursa: Teo Show)

‘Tati este într-un moment greu al vieții’

„Mami…tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU ești EL! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE!!!

Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI