Anamaria Prodan, rugăminte mare pentru Laurenţiu Reghecampf, după bătaia de la Snagov. Ce nu vrea să uite antrenorul

Anamaria Prodan, rugăminte mare pentru Laurenţiu Reghecampf, după bătaia de la Snagov. Ce nu vrea să uite antrenorul
Ce-l roaga Anamaria Prodan pe fostul sot

Anamaria Prodan are o rugăminte mare pentru Laurenţiu Reghecampf, după bătaia care a avut loc vineri de la Snagov. Impresara a spus ce nu vrea să uite antrenorul niciodată. Așadar, care este solicitarea Anamariei Prodan, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Ce îl roagă Anamaria Prodan pe fostul ei soț după bătaia de vineri. „Vreau atât, ca el să nu uite că…”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut vineri parte în parte, în plină stradă, în fața casei lor din Snagov. Băiatul lor, Laurențiu Reghecampf jr, cunoscut și ca Bebeto, a văzut imaginile, iar impresara este acum îngrijorată pentru el.

Într-un interviu, i-a adresat o mare rugăminte fostului său soț. Astfel, Anamria Prodan l-a rugat pe antrenor să nu își uite copilul, chiar dacă are deja altă familie.

De ce s-ar fi dus Laurențiu Reghecampf in casa de la Snagov

Pe de altă parte, au apărut multe speculații după bătaia înregistrată din stradă a celor doi, astfel că mulți au spus că Laurențiu Reghecampf ar mers la casa din Snagov pentru a-l invita pe Bebeto, băiatul lui și al Anamariei Prodan, la botezul de duminică al băiețelului său și al Corinei Caciuc. Bebeto este frate bun cu micuțul Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan dezminte totul și spune că antrenorul nu l-a invitat pe Bebeto la botez și a făcut dezvăluiri despre starea lui Laurențiu Reghecampf atunci când a intrat în casă.

Anamaria Prodan spune că fostul soț nu a venit să-l invite pe Bebeto la botez

„Nu l-a chemat pe Bebeto la botez, nu s-a pus problema de așa ceva! Copilul nu vrea să meargă cu el! Adică, tu vrei copilul să-ți sară în brațe când tu îi distrugi mama, o ameninți cu moartea, o lovești?! Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul, și bona, și finul meu, de fapt, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!”, a afirmat Anamaria Prodan.

Bebeto, cel mai afectat de scandal

„Dacă el nu se oprește, și acest copil va trăi exact o viață plină de plânsete și frustrări, ca și ceilalți! Eu vreau atât, ca el să nu uite că mai are un băiețel care merită să fie urmașul lui!”, este marea rugăminte a Anamariei Prodan, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan a mai adăugat că Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, suferă cel mai mult după toate cele întâmplate.