26 ian. 2024 | 13:07

Anamaria Prodan revine permanent la TV. Emisiunea în care va apărea

Monden
Anamaria Prodan revine permanent la TV. Emisiunea în care va apărea
Anamaria Prodan revine permanent la TV. Emisiunea în care va apărea

Vești bune pentru toți cei care o iubesc pe Anamaria Prodan. Celebra impresară revine permanent la TV, după o pauză destul de lungă de la apariția în show-uri televizate. Care este emisiunea în care va apărea și de când o putem vedea pe vedetă pe micile ecrane.

Anamaria Prodan, din nou pe micile ecrane

Anamaria Prodan revine pe micul ecran în cadrul emisiunii „Punct și de la capăt”, difuzată pe Antena Stars, iar noutatea cea mare este că și copiii săi vor fi implicați în această experiență televizuală. Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf a reușit să îi convingă atât pe fiul lor, Bebeto, cât și pe cele două fiice din primul său mariaj, Sarah și Rebeca, să participe la filmări.

Cel de-al optulea sezon al emisiunii promite o atmosferă captivantă, în care se va contura un echilibru perfect între elemente de umor și dramă. Telespectatorii vor avea privilegiul de a urmări celebra impresară în ipostaze atât de mamă, cât și de femeie de afaceri, oferind o privire captivantă asupra vieții sale cotidiene.

Anamaria Prodan nu va fi singură în această aventură televizuală, ci va avea alături și prietenii săi, în timp ce filmările vor avea loc pe mai multe continente, conform informațiilor din presa centrală. Este un show care va scoate la iveală o parte din sufletul vedetei și mersul lucrurilor în familia ei.

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte, foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie.

Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.

Când începe emisiunea familiei Prodan

Printre destinațiile incluse în program se numără și Statele Unite ale Americii, unde impresara și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noul ei iubit. Acolo, echipa de filmare va fi pregătită să surprindă momentele interesante din viața sa, iar filmările vor continua și în alte orașe importante din Uniunea Europeană.

Copiii Anamariei, alături de Nuti, bona celebră făcută cunoscută de aceasta, vor juca un rol important în cadrul emisiunii, contribuind la diversitatea subiectelor abordate. Se pare că Anamaria Prodan nu se va feri să exploreze subiecte sensibile precum divorțul, parenting-ul și problemele adolescenților în timpul emisiunii.

Vezi și: Anamaria Prodan debutează pe marele ecran, în Complotul bonelor, alături de fiul ei: “A câștigat acest rol, nu l-a primit doar pentru faptul că eu eram mama lui”VIDEO EXCLUSIV

„Punct și de la capăt” va fi difuzată în fiecare sâmbătă seara, începând cu data de 3 februarie, de la ora 20:00, pe Antena Stars. Așadar, telespectatorii sunt invitați să se pregătească pentru o incursiune captivantă în lumea complexă și plină de surprize a celebrei impresare.

„Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Scandal de proporții între Anamaria Prodan și Corina Caciuc

Conform informațiilor furnizate de Spynews.ro, în data de astăzi, Anamaria Prodan a comparut la Judecătoria Buftea în cadrul procesului intentat de Corina Caciuc. Deși Anamaria Prodan a fost prezentă împreună cu avocații săi, Corina Caciuc nu s-a prezentat personal la termenul stabilit. În locul său, a fost prezentă avocata sa, care părea puțin dezorientată, neputând să dovedească că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu se află în țară și nici că ar fi însărcinată.

În timpul ședinței, judecătoarea a solicitat prezentarea dovezii referitoare la reședința în Arabia Saudită, însă avocatul reclamantei a întâmpinat dificultăți în a furniza această informație. Până în prezent, părțile implicate nu au fost contactate pentru a oferi mai multe detalii cu privire la această situație.

De asemenea, avocata nu a reușit să dovedească nici reședința, pe motiv că Laurențiu Reghecampf a semnat un contract cu echipa din Arabia Saudită, dar acesta nu a ajuns încă la antrenor, fiind momentan la Clubul Sportiv. În ceea ce privește presupusa sarcină, în prezent nu există nicio dovadă medicală în acest sens.

Așa cum am menționat anterior, Anamaria Prodan se află într-un conflict juridic cu Corina Caciuc, într-un scandal care implică acuzații și denigrări publice. Corina Caciuc a intentat un proces împotriva impresarei, susținând că aceasta ar fi utilizat numele ei în mod neadecvat și ar fi adus acuzații grave care au afectat negativ reputația sa.

„Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc…trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la șocală, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte”, a declarat Anamaria Prodan.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se confiscă banii românilor. S-a dat lege pe 10 mai: Direct la pușcărie, indiferent de sumă!
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro