04 apr. 2024 | 12:55

Anamaria Prodan renunţă la fotbal pentru un nou sport? Unde vrea să facă istorie impresara: „Cele mai frumoase”

Sport
Anamaria Prodan renunţă la fotbal pentru un nou sport? Unde vrea să facă istorie impresara:
Anamaria Prodan renunţă la fotbal pentru un nou sport? Unde vrea să facă istorie impresara: "Cele mai frumoase"

Anamaria Prodan surprinde din nou. Celebra impresară, care a scris istorie în fotbal și a obținut rezultate notabile, are obiective mari acum. Se reprofilează și vrea să facă furori în cazul unui sport complet diferit. Renunță la fotbal sau vrea să dea lovitura pe mai multe planuri?

Anamaria Prodan se reprofilează

Anamaria Prodan este unul dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul românesc. Impresara este celebră pentru activitățile sale în acest domeniu, pentru transferurile profitabile și alte reușite în acest sens.

Celebrul agent FIFA mai deține și o academie de fotbal, Prodan&Iancu Academy, echipa de minifotbal MFC Ploiești, precum și echipa de old boys Prodan&Iancu. Se bucură de un succes formidabil, dar asta nu e tot.

Se pare că vedeta vrea să evolueze și nu are de gând să se limiteze la un singur sport. Astfel, vedeta a anunțat că se va implica, de acum înainte, și în box, unde iubitul ei scrie istorie de mulți ani.

Ana Maria Prodan vrea să „ducă boxul profesionist la nivel de cinste” alături de iubitul ei, Ronald Gavril. Astfel, intenționează să înființeze o firmă care să organizeze gale de box și să devină promoter, fiind sigură că va înregistra rezultate notabile și aici, așa cum s-a obișnuit.

„Dacă am făcut istorie în fotbal, voi face și în box. Alături de Ronald, vom pune boxul profesionist la nivel de cinste. Alături de mine sunt prieteni dragi cu care vom colabora și, cu siguranță, vom aduce în fața dumneavoastră cele mai frumoase gale de box care au existat vreodată în România.

Cei mai talentați boxeri vor merge pe drumul pe care Ronald Gavril a plecat acum mulți ani și a făcut istorie. A luat calea Americii în jocul profesionist.”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan și Ronald, la un pas de despărțire?

Impresara a suferit mult după despărțirea prin care a trecut și a acceptat cu greu că fostul ei soț are o altă familie. După ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Ana Maria Prodan și-a refăcut și ea viața și este fericită.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, un sportiv celebru peste Ocean. Cei doi spun că sunt foarte fericiți și se iubesc, motiv pentru care au chiar planuri mari de viitor și se gândesc la căsătorie.

„Lucrăm împreună. Ne bucurăm unul de altul. În momentul acesta ne facem casă în America. O decorăm amândoi. Avem foarte multe de făcut. Facem împreună antrenament. Și, un amănunt foarte important este că noi o să facem gală de box în România, în curând!

Suntem minunați și ne înțelegem perfect. Ronald se înțelege foarte bine și cu copiii. Suntem o familie de vis”, a declarat Anamaria Prodan pentru viva.ro.

Se pare, însă, că lucrurile nu vor mai fi tocmai roz în viitor. Potrivit calculelor numerologice ale celebrei clarvăzătoare Carmen Jara, acest bărbat nu este sufletul ei pereche și nu au prea multe șanse să rămână împreună până la finalul vieții.

Cine ar fi cauza separării

Carmen Harra spune că Anamaria Prodan ar fi motivul pentru care relația s-ar putea rupe. Fiind o fire mult mai liberă, iubitoare de atenție, atașamentul nu ar dura la nesfârșit, ci doar atunci când simte ea nevoia de afecțiune.

Deși între ei este o atracție puternică, clarvăzătoarea spune că sportivul nu se poate așa 100% de impresară. Deși este un bărbat echilibrat, acesta ar simți nevoia de libertate, motiv pentru care s-ar retrage din relație.

Amândoi se bucură de moment, au parte de clipe frumoase împreună și profită la maximum de relația lor. Sunt compatibili atât sentimental, dar mai ales profesional, unde colaborează perfect. Chiar și așa, relația lor nu ar fi de lungă durată.

„Ana este o femeie care adoră să fie în centrul atenției. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este dornică de atașament. Ei funcționează după nivele energetice, este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp.

Între ei este o chimie și o atracție puternică, ceva real, în momentul ăsta sunt potriviți unul pentru altul. Singurul aspect negativ este inabilitatea lui de a se atașa 100%. El nu este neapărat sufletul ei pereche, dar amândoi trăiesc clipa. Pentru ea, această relație e o formă de vindecare. Amândoi trebuie să se implice să formeze o relație pe viață.

Ronald este un om echilibrat, dar în același timp și liber. Ana și Ronald sunt extrem de compatibili și profesional”, a menționat Carmen Harra la o emisiue online.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro