25 aug. 2023 | 16:49

Anamaria Prodan, reacție vehementă după comentariul antisemit al lui Luca Reghecampf: ”A fost puțin derutat”

Sport
Anamaria Prodan, reacție vehementă după comentariul antisemit al lui Luca Reghecampf: ”A fost puțin derutat”

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf , Luca, a făcut ravagii cu un comentariu antisemit afișat în mediul online, după un episod sângeros petrecut în teatrul de război din Cisiordania. Anamaria Prodan, fosta soție a antrenorului Universității Craiova, a avut prima reacție în acest caz, care i-ar putea aduce lui Luca Reghecampf o pedeapsă aspră.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Luca Reghecampf

Doi civili israelieni, tată și fiu, au fost uciși, la sfârșitul săptămânii trecute, de un suspect palestinian în Cisiordania ocupată, un eveniment care a dus la escaladarea conflictului existent în zonă în ultimele luni. După acest incident, Luca Reghecampf a scris pe rețelel de socializare un mesaj revoltător: ”Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, aluzie la metodele la care apela Germania Nazistă atunci când omora evrei.

După ce postarea fiului său a făcut mare vâlvă, Laurențiu Reghecampf a intervenit și a făcut precizări în acest caz. Acum, a venit rândul Anamariei Prodan să aibă o reacție în acest scandal.  Ea a vut o relație foarte apropiată cu Luca în perioada în care a fost căsătorită cu antrenorul Universității Craiova, iar acum i-a luat apărarea.

Anamaria Prodan, reacție vehementă după comentariul antisemit al lui Luca Reghecampf: ”A fost puțin derutat”

Luca Reghecampf, alături de iubita sa Asiana Peng.

Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui de câțiva ani. Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spună așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava.

Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva … poporul israelian este poporul lui Dumnezeu! Jumătate din familia mea acolo au rădăcinile. Tatăl tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați așa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a declarat impresara pentru Click!

De asemenea, Anamaria Prodan a mai spus că Luca este un copil minunat, care a greșit, dar cu siguranță va repara totul. Mai mult, ea mai afirmă că trebuie ajutat să treacă peste acest moment dificil.

Cu siguranță va repara totul căci educația pe care noi i-am dat-o și tot ceea ce a văzut la noi în casă pe vremea când formam toți o familie nu are legătură cu așa ceva. Vă mulțumesc încă o dată și vă rog ca o mamă să nu gândiți rău despre el și să-l ajutați să treacă peste această nenorocire”, a afirmat Anamaria Prodan.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf poate ajunge la închisoare din cauza comentariilor antisemite

Un secretar de stat în cadrul Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, susține că fapta lui Luca Reghecampf este foarte gravă și fiul antrenorului poate fi sancționată cu o amendă de 10.000 de lei, dar poate fi și condamnat. Astfel, riscă închisoarea de la șase luni până la cicni ani.

„Fapta este una foarte gravă. Dacă lucrurile stau aşa, acesta poate fi amendat cu până la 10.000 de lei, dar situaţia poate avea şi conotaţii de natură penală, în cazul în care se autosesizează organele în drept, conform Ordonanței de urgenţă 31/2002, care face trimitere către astfel de probleme”, a precizat secretarul de stat Cristian Jura, pentru Orange Sport.

Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. El mai are un băiat cu Anamaria Prodan și pe micuțul Liam, născut anul trecut, din relația cu actuala iubită, Corina Caciuc.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Secretul salarial, eliminat prin lege. Sumele acordate angajaților, făcute publice de companii
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se interzice în România. Faptele care nu-ți mai dau voie să ai permis. Lege nouă
Capital.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro