Anamaria Prodan, reacție furtunoasă după acuzele aduse de soția unui fotbalist: „Vinde incredibil de bine”

de: Anca Lupescu
10 01. 2022

Anamaria Prodan reacționează în scandalul cu partenera lui Paul Pârvulescu, după ce femeia a scris câteva mesaje în care o atacă pe impresară. Vedeta se află în mijlocul unui nou scandal, iar de data aceasta femeia cu care se ceartă este Ana Pârvulescu, sora Elenei Gheorghe. Impresara s-ar fi implicat în echipa Academia Clinceni, unde Paul Pârvulescu este fotbalist.

Anamaria Prodan, scandal cu soția unui fotbalist

Totuși, ea s-a retras din proiect, așa cum a făcut-o și Florin Dobrescu, cel care urma să fie investitorul principal. Soția fotbalistului a ținut să o atace pe Anamaria Prodan.

„Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva?

La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri. Bă, voi ăștia care vă dați patroni de echipe de fotbal, de SF-uri și cai verzi pe pereți, cum facem? Că n-ați dat în viața voastră un salariu! Gura mică!

Când am spus patroni, m-am referit la faptul că 70% dintre ei sunt la fel, o apă și un pământ. Adică un fel de politicieni. Promisiuni și cam atât. Nu am dat nume”, a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram.

Ce replică i-a dat impresara

Impresara a dat și ea o replică, spunând că o amuză situația creată.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect! Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus ea pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan are o relație de prietenie de mulți ani cu primarul Clinceniului. Impresara se anunțase ca investitor la echipa ilfoveană, dar după o lună a decis să renunțe la proiect. Mai mult, ea o pusese pe fiica ei, Rebecca Dumitrescu în conducerea clubului.

Retragerea impresarei vine după Florin Dobrescu, cel care trebuia să fie principalul investitor, a renunțat la plan.

Echipa este în prag de desființare, după ce mai mulți jucători au părăsit deja Clinceniul.