Anamaria Prodan, reacție explozivă după ce s-a spus că și-ar fi refăcut viața după despărțirea de Reghe. Cine este de fapt noul „partener”. EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
20 12. 2021

Anamaria Prodan este foc și pară, după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora celebra impresară și-ar fi refăcut deja viața după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei Bebeto. Agentul FIFA a reacționat virulent la adresa jurnaliștilor care au publicat informațiile respective. Ce mesaj le-a transmis vedeta.

Anamaria Prodan, adevărul despre presupusul ei nou partener

Nicio zi de liniște pentru Anamaria Prodan. Celebra impresară a fost profund indignată de anumite informații eronate ce au apărut, recent, în presă. Conform speculațiilor, gurile rele au spus că agentul FIFA l-ar fi uitat deja pe Reghe și ar fi implicată într-o nouă relație sentimentală.

Contactată de reporterii playtech.ro, Anamaria Prodan a spus adevărul din spatele acestor zvonuri. Fosta vedetă TV a negat vehement speculațiile privind presupusul ei nou iubit, clarificând faptul că persoana de sex masculin, în compania căreia a fost surprinsă recent, este un partener de afaceri și nimic mai mult.

„M-am săturat să-mi văd numele asociat cu toți partenerii de afaceri, cu toți bărbații care stau lângă mine pentru o secundă în poză! Acești oameni au familii! Mă numesc Anamaria Prodan. Nu uitați! Nu am amanți.

Nu îmi pun copiii în situații jenante. Îmi respect prietenii și le respect familiile. Dacă cineva apare în viața mea, eu sunt prima care vă voi anunța.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

„Suntem prieteni de ani de zile!”

În decursul zilei de luni, 20 decembrie, Anamaria Prodan a postat un mesaj amenințător pe contul său de Instagram.

Sătulă de speculații care s-au tot format în jurul ei, în ultimul timp, reputata afaceristă a lansat acuzații la adresa jurnaliștilor ce i-au perturbat liniștea și care au scris, conform ei, „prostii de dragul vizualizărilor”.

„Va anunț oficial si este valabil pentru toate publicațiile care au scris asemenea prostii că vă voi da în judecată și eu si oamenii despre care scrieți doar de dragul vizualizărilor. Chiar nu mai aveți pic de Rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile!

Suntem parteneri de business. Cum va permiteți să scrieți așa ceva ? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț? Aveți o ora să scoateți aceste aberații! În caz contrar, până diseară notificările sunt la dvs la redacție, si din partea mea, și a lui Dragos.

Să vă fie rușine căci nu mai aveți o umbră de demnitate! Probabil vă va da Dumnezeu exact așa să se uite copiii dvs în ziare si pe net sa vadă asemenea mizerii.”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Deși mulți au crezut că cei doi vor reveni la sentimente mai bune, iată că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, după o căsnicie de 13 ani de zile. Prima înfățișare a divorțului va avea loc în data de 7 februarie 2022.