Anamaria Prodan, primele declaraţii despre bărbatul căruia i-a spus „Te iubesc” după despărţirea de Reghecampf. „Nu mă fac de râs”

de: Bișinicu Andreea
23 09. 2022

Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică și independentă, un om care a reușit să treacă peste toate greutățile și încercările pe care destinul i le-a pus în cale, în primii 50 de ani de viață. Celebra impresară de fotbal a făcut dezvăluiri incredibile despre viața ei amoroasă și presupusul său iubit din Dubai.

Cine este presupusul iubit al Anamariei Prodan

Când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează, showbizul monden a fost zguduit până la temelii, întrucât nimeni nu se aștepta la destrămarea unuia dintre cele mai solide și puternice cupluri de vedete din România.

După separare, celebra impresară pare să fi înflorit. Se concentrează pe afacerile sale din Emiratele Arabe Unite, acolo unde l-ar fi cunoscut pe noul său presupus iubit.

Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Wowbiz, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu s-ar fi gândit niciodată că va ajunge în situația în care se află în prezent.

„Nu m-am gândit niciodată, nici în cel mai urât vis. Încă soțul meu era Soarele familiei noastre. Nu ne-am gândit niciodată.

Ca o femeie cu capul pe umeri am închis ochii, am reparat ce se putea repara, am vorbit, am explicat.(…) Am reparat împreună, fiecare cum a știut, cum a putut”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru sursa citată.

„Ibrahim este prietenul meu. Este căsătorit, are copii..”

Pentru că, în ultima perioadă, au apărut diferite zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și-ar fi găsit alinarea în brațele unui alt bărbat, agentul FIFA a clarificat situația, declarând că este singură, momentan.

„Ibrahim este prietenul meu. Domnul doctor îmi este foarte, foarte bun prieten, am discutat să deschidem o clinică în România.

Bebe și toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, facem planuri zilnic.

Este căsătorit, are copii. Îmi este foarte drag, îl iubesc pentru tot ceea ce este și este un om minunat, dar eu când pun o poză am niște hashtaguri.

Dacă spun „my friend”, înseamnă prietenul meu. Dacă zic „my love”, înseamnă că este vorba de cu totul și cu totul altceva.

Am spus că iubesc, dar nu am spus niciodată ce iubesc. De exemplu, îmi iubesc viața, îmi iubesc prietenii.

Adică niciodată nu am spus și nu o să mă fac de râs combinându-mă cu un ploayboy, cu un stripper, cu un om însurat. Valorile mele sunt altele, valorile mele sunt perfecte.

Eu nu fac asta să arăt lumii sau încă actualului meu soț că sunt mai bună decât el, pentru că eu sunt mai bună.

Sunt singură! Am trei numere de telefon pline, dar trebuie să fiu un om liber. Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez, la notar, fără să știe nimeni.

Nici nu știu când e procesul, m-am detașat de tot și avocații mei se ocupă de restul.”, a completat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași interviu.