Anamaria Prodan, prima declarație despre iubita lui Reghecampf și copilul acesteia

Anamaria Prodan, prima declarație despre iubita lui Reghecampf și copilul acesteia
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf

Mulți au fost șocați în momentul în care Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț și o să se despartă, oficial, de Anamaria Prodan. Se pare că antrenorul ar urma să devină tătic, iubita lui fiind însărcinată, așa că impresara a făcut prima declarație despre acest aspect.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată și ar urma să aducă o fetiță pe lume peste șase luni. Această veste a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu doar câteva zile, iar, recent, antrenorul a confirmat divorțul de actuala lui soție, Anamaria Prodan.

Totuși, vedeta a vorbit despre acest aspect din viața partenerului său, explicând că nu își dorește să plece urechea la gurile rele. Impresara a mărturisit că nu l-a prins pe acesta cu lucruri care nu i-ar face cinste, așa că nu crede că Laurențiu Reghecampf are o nouă relație cu respectiva domnișoară.

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș.

Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf

De asemenea, Anamaria Prodan a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa soțului său, explicând că acesta este un om cu un suflet blând, dar și un antrenor excepțional. Cu toate acestea, impresara a susținut că în jurul lui Laurențiu Reghecampf s-ar afla anumite persoane care ar profita de bunătatea lui.

Atunci când vine vorba despre divorț, Anamaria Prodan a mărturisit că nu a primit niciun act din partea lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta nici nu vrea să audă despre ce se zvonește cu privire la iubita și viitorul copil al antrenorului până când nu vede dovezile cu ochii ei.

„Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ.

Are alături niște oameni pe care și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui.”, a mai zis aceasta.

Anamaria Prodan: ‘Să divorțez?!”

În timp ce Adi Thiess, un bun prieten de-al lui Laurențiu Reghecampf, a confirmat că o să îi fie naș după ce noua femeie din viața antrenorului o să aducă pe lume un copil, Anamaria Prodan a mărturisit că totul ar fi fost, de fapt, o glumă.

„Noi ne distrăm și eu, în orice situație, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta. N-ai văzut cât duc eu?!

La câte din astea s-au scris despre mine și despre soțul meu și despre copiii… Să divorțez?! El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI