27 mart. 2024 | 17:18

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis, a spus totul în câteva cuvinte

Monden
Anamaria Prodan nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis, a spus totul în câteva cuvinte
Anamaria Prodan nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis, a spus totul în câteva cuvinte

Anamaria Prodan nu poate trece peste dezamăgirea pe care i-a provocat-o Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară este supărată pe fostul ei soț, căruia i-a transmis un mesaj dur. A spus totul despre situația dintre ei, de ce nu vrea să mai audă de antrenor.

Anamaria Program, foc și pară pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Cei doi vor deveni în curând liberi din punct de vedere legal, deși amândoi sunt deja în alte relații de mult timp, iar antrenorul are chiar și un copil și un al doilea pe drum.

Întrebată dacă Reghe va apărea în emisiunea reality show „Prodanca. Punct și de la capăt”, de la Antena Stars, vedeta a profitat de ocazie și a spus mai multe despre fostul ei soț. Aceasta consideră că nu mai are nimic de zis la adresa lui, susținând chiar că pentru ea nu mai există.

Nu are de gând să îl implice în proiectul ei, motiv pentru care nu lasă să se vadă nici măcar fotografiile cu acesta din casă. Spune că toată familia este mai bine acum, lucrurile au revenit la normal și au parte, în sfârșit, de o perioadă de liniște, la care au visat mereu.

„Noi nu comentăm nimic de Reghecampf. Ce am avut de zis eu și familia mea am zis. Pentru noi, Reghe este capitol încheiat forever. În reality-ul meu și al familiei mele el nu există. În viețile noastre el nu există, deci, vă rog, să nu ne mai întrebați despre ce face, unde este, dacă știm sau nu ceva de el.

Este foarte simplu. Nu mai există!. Viețile noastre sunt minunate, liniștite pline de iubire și fericire. Așa vor rămâne. Pur și simplu nu ne interesează. Îi urăm noroc și baftă pe oriunde este.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Anamaria Prodan speră doar că îi va fi bine de acum înainte cu noua lui familie și îi urează numai lucruri bune. Cât despre Bebeto, spune că și-ar dori să fie mai apropiat de tatăl lui, dar antrenorul ar refuza să ia legătura cu el.

Antrenorul, deranjat de aparițiile publice ale lui Bebeto

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf nu ar fi uitat că are un copil, ci chiar îi poartă grija din umbră. Acesta a reacționat după ce Bebeto a apărut tot mai mult pe micile ecrane, cerând ca el să nu mai fie atât de expus.

Bebeto a apărut în mai multe emisiuni recent, inclusiv reality-show-ul „Prodanca”. A jucat în „Punct și de la capăt” de la Antena Stars și în „Complotul bonelor”, împreună cu mama sa. Antrenorul, pe de altă parte, nu ar fi privit cu ochi prea buni aceste apariții, motiv pentru care a reacționat.

Conform unor surse apropiat de Click.ro, Reghecampf și-a exprimat nemulțumirea față de publicitatea excesivă a fiului său în mass-media, în special în contextul divorțului său cu Anamaria Prodan. Se pare că antrenorul și-a menținut o atitudine fermă, comunicând cu fiul său rareori și intervenind doar atunci când este necesar.

Astfel, consideră că Bebeto are o vârstă mult prea fragedă pentru a lua parte la asemenea proiecte. Ar fi trimis chiar notificări căntre Antena Group, prin care a cerut ca emisiunile cu cel mic să nu mai fie difuzate.

Bebeto îi simte lipsa tatălui

Bebeto avea o relaţie specială cu tatăl lui, Laurenţiu Reghecampf, dar separarea de mama sa l-a îndepărtat de acesta. Cei doi vorbesc foarte rar și adolescentul chiar acuză că antrenorul nu prea îl caută.

Întrebat dacă îi simte lipsa, a recunoscut că îi este dor de tatăl lui, dar nu are de ales. Recunoaște că și-ar dori să mai fie ca înainte, să petreacă mai mult timp, însă nu depinde de el această situație.

„Da, adică da. Normal. Dar, asta este acum, ce să facem…”, a spus Bebeto.

Laurenţiu Reghecampf Jr. spune că nu îi lipsește nimic și primește tot ce are nevoie de la mama sa, de la dragoste, la lucruri materiale ce îi trebuie oricărui copil de vârsta lui. În reality-show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt”, acesta a mărturisit că are o viață frumoasă alături de surorile și mama sa, de care se bucură din plin.

Spune că este mult mai fericit acum, de când a crescut, pentru că poate face mai multe lucruri și este foarte încântat de tot. În plus, excelează și pe plan sportiv, unde lucrează din greu să facă fotbal de performanță, debutând deja într-o echipă de seniori.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro