17 mai 2023 | 18:00

Anamaria Prodan, mesaj copy-paste după despărțirea de Flavius Nedelea. Ce a scris impresara astăzi

Monden
Anamaria Prodan, mesaj copy-paste după despărțirea de Flavius Nedelea. Ce a scris impresara astăzi
Anamaria Prodan, reactie superba dupa despartirea de Flavius Nedelea Un milion de vieti

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au trăit o scurtă și intensă poveste de iubire, care a ajuns la final. Afaceristul a fost primul care a confirmat separarea de celebra impresară de fotbal. Care a fost reacția agentului FIFA. Mesajul transmis i-a emoționat pe fani.

Flavius Nedelea, prima reacție după anunțul despărțirii de Anamaria Prodan

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea a luat sfârșit, la o lună după ce vedeta a oficializat relația în spațiul public.

Miercuri, 17 mai, Flavius Nedelea a fost primul care a confirmat separarea de celebra impresară. Tânărul milionar a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, aducându-i numai laude fostei sale partenere.

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vor rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.”, este mesaul pe care Flavius Nedelea l-a scris pe Instagram.

Citește și Despărțire surpriză în showbizul românesc! Anamaria Prodan a rămas din nou fără iubit, ce s-a întâmplat

Impresara a postat aproape același mesaj în mediul online

Surpriza a venit aproape imediat, când Anamaria Prodan a postat și ea un mesaj aproape identic pe conturile sale de socializare, la scurt timp după fostul ei partener.

Vedeta l-a complimentat pe Flavius Nedelea, pe care-l consideră un exemplu demn de urmat, căruia i-a mulțumit pentru clipele deosebite petrecute împreună.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui.

Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om.

Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, sună declarația Anamariei Prodan din mediul online.

Citește și Anamaria Prodan, apariţie surprinzătoare în trafic. Ţinuta senzuală a atras toate privirile. Foto

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Capital.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro