Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Bravo, ai Stil. Cum o ajută pe Andreea Tonciu, fina ei

de: Madalina Moraru
25 01. 2020

Scandalul dintre concurentele celui mai nou sezon Bravo, ai Stil, pare să capete proporții. De curând, Andreea Tonciu a primit susținerea nașei sale celebre, Anamaria Prodan. Cunoscuta impresară de fotbaliști s-a implicat atunci când a auzit că participanta din emisiunea de pe Kanal D se confruntă cu anumite probleme. De asemenea, este vorba despre cearta care a avut loc de curând între brunetă și componenta trupei Bambi. Nu doar atât, pentru că fosta asistentă de televiziune a avut parte de o răfuială și cu Maria Iloiu.

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Bravo, ai Stil

Noul sezon Bravo ai Stil, Celebrities le aduce în prim-plan pe concurentele deja celebre. Andreea Tonciu s-a confruntat cu câteva episoade de ceartă, pentru că atunci când s-a aflat în culise, s-a contrat de mama focului cu nimeni alta decât Raluca Tănase, de la Bambi. Bruneta pare să fi suferit în tăcere, cum s-ar zice, pentru că mai nou s-a bucurat de ajutorul nașei celebre. Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, cu referire la cele mai noi contre suportate de Andreea Tonciu, odată cu participarea ei la Bravo, ai Stil, Celebrities. Mesajul a fost însoțit și de o captură cu prima pagină a contului respectiv, al finei sale, Andreea Tonciu.

Anamaria Prodan își ajută fina celebră, pe Andreea Tonciu, printr-o postare pe Instagram

Cum o ajută pe Andreea Tonciu, fina ei

„O urmărim împreună pe fina mea Andreea Tonciu pe contul ei oficial? Vă mulțumesc!”, a fost îndemnul pe care l-a lăsat Anamaria Prodan, urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cearta dintre Andreea Tonciu și Maria Iloiu a pornit îndată ce au început și primele filmări pentru emisiune. Bruneta a fost comparată cu o ciocănitoare, detaliu ce nu i-a fost absolut deloc pe plac. A argumentat rapid că nu vrea să aibă nicio legătură cu Maria Iloiu, pe parcursul emisiunii de la Kanal D. Nu doar atât, pentru că de curând a făcut și câteva comentarii acide, la adresa celei care i-a devenit rivală, în cadrul Bravo, ai Stil Celebrities. Emisiunea dedicată modei pare să se fi transformat într-un real circ, la scurt timp de când a debutat, pe data de 22 ianuarie. Edițiile viitoare le vor pune sub lupă pe concurente, mai ales că au primit deja numeroase critici din partea juraților.

“Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!”, a reacționat Andreea Tonciu, când a auzit de comparația făcută de Maria Iloiu.

“Cine e fata asta (n.r.: Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut amor în direct”, a susținut Andreea Tonciu, de curând, într-o apariție televizată. Bruneta a făcut referire la apariția Mariei în cadrul show-ului Insula Iubirii, de pe Antena 1.