Anamaria Prodan i-a făcut praf pe Iftime şi Crăciunescu: ”Se plang ca femeile la menopauză”

Anamaria Prodan, înjosire maximă! A lovit doi dintr-o lovitură. Cunoscuta impresară i-a pus la pământ pe Iftime și Crăciunescu în stilul său caracteristic. ”Se plang ca femeile la menopauză”, le-a replicat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, jigniri și critici aspre pentru Iftime și Crăciunescu

Anamaria Prodan e extrem de expansivă și transparentă. Aceasta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume când ceva i se pare nedrept. Mereu iese în față și își apără adevărul, pespectiva și principiile. Impresarul care se laudă că e numărul 1 dintre toate vedetele de la noi are un limbaj aspru de criticat de către fanii ei, dar și de către unii dintre colegi. Inclusiv în reality-show-urile avute de-a lungul timpului a menționat faptul că vorbele colorate se datorează caracterului fulminant și la extreme pe care-l are. Vedeta s-a dezlănțuit de-a dreptul după partida Hermannstadt – FC Botoşani, scor 2-1, după ce Valeriu Iftime și Ion Crăciunescu au semnalat probleme legate de arbitraj în acest meci, care ar fi favorizat formația adversă.

Finanțatorul moldovenilor nu s-a lăsat mai prejos și a tratat subiectul tot cu…culoare, așa că i-a răspuns Anei în modul caracteristic, pe aceeași limbă. Afirmațiile soției lui Reghecampf sunt însă cele mai dure și au reușit să stârnească o reacție dezgustătoare, arată comentariile unora dintre internauți care s-au săturat de firea prea vulcanică a Anei și de ieșirile necontrolate.

Cu toate astea, impresara este asumată și susține că nu vrea să schimbe felul în care se arată lumii întregi, pentru că tocmai acesta este plusul ei prin care se deosebește de toți ceilalți. Aceste ieșiri au fost de-a lungul timpului puse pe baza domeniului în care lucrează, dar și a faptului că este înconjurată de ani de zile numai de bărbați.

Prodan, jigniri la drumul mare către Iftime și Ccrăciunescu
Prodan, jigniri la drumul mare către Iftime și Crăciunescu

„Mie îmi place să vorbesc cu bărbaţii, nu cu femeile!”

„Mie îmi sunt dragi Iftime şi Crăciunescu, dar ei se plang ca femeile la menopauză. Cum e să vorbesc eu acum după ce am citit cartea lui Dinu despre Crăciunescu, care fugea prin păduri să ia banii de la Bernard Tapie? (n.r. – fost conducător la clubul Marseille). Păi, ne jucăm aşa cu cuvintele? Mie îmi place să vorbesc cu bărbaţii, nu cu femeile! Repet, îmi sunt dragi amândoi, dar la meciul trecut cu Iaşi a uitat Iftime cum a greşit arbitrul? Cum era sa ţipăm toţi ca a cumpărat arbitrajul?”
Anamaria Prodan