Chinurile îndurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. Prin ce a trecut: ”Au fost momente cumplite”

Anamaria Prodan, dezvăluiri după infecția cu COVID-19 Sursă foto: 3dots.ro

Cunoscuta impresară, Anamaria Prodan, a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În urmă cu o săptămână, soția lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că nici ea nu a scăpat de infecția care se răspândește cu o viteză năucitoare. După puțin timp, vedeta a solicitat intervenția Ambulanței deoarece starea sa de sănătate se înrăutățise. După multe provocări și tensiuni, aceasta a oferit informații noi cu privire la starea sa de sănătate.

De unde a contactat virusul

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce în urmă cu câteva zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Inițial, soția lui Reghecampf s-a simțit relativ bine, iar pe data de 26 noiembrie, starea sa de sănătate a evoluat negativ.

Agentul de jucători a început să se simtă rău la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, acolo unde a avut o ședință cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Pentru că a făcut febră rapid, Anamaria Prodan s-a testat, rezultatul fiind pozitiv. “A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„, a transmis o cunoștință din anturajul său, potrivit gandul.ro.

Nu după mult timp, Anamaria Prodan a început să se simtă rău, motiv pentru care a fost transportată de o Ambulanță la Matei Balș. Specialiștii de acolo i-au evaluat starea și au trimis-o în izolare acasă, considerând-o un caz relativ ușor.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută.

Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru click.ro.

Cum a evoluat starea de sănătate a impresarei

Din fericire, starea Anamariei Prodan se îmbunătățește de la o zi la alta. Aceasta a povestit ce simptome a avut și le mulțumește din suflet medicilor lui Gigi Becali care i-au dat tratamentul potrivit pentru ea. Potrivit impresarei, forma de COVID-19 pe care ea a avut-o a fost mai agresivă decât se aștepta, comparativ cu a altor cunoștințe.

“Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea.

Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a Anamaria Prodan, potrivit România TV.

În ciuda vieții fără griji pe care Anamaria Prodan o are, vedeta a recunoscut că s-a temut s-a temut și s-a gândit la ce este mai rău.

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei menționate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI