Anamaria Prodan, declarație de dragoste în public. Mesajul nu este pentru soțul ei, ci pentru un celebru fotbalist

Anamaria Prodan, declarație de dragoste în public. Mesajul nu este pentru soțul ei, ci pentru un celebru fotbalist
Anamaria Reghecampf i-a făcut o declarație lui Dennis Man, după ce acesta a înscris pentru FCSB

FCSB a învins miercuri seara pe Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României. Unicul gol al meciului a fost înscris de Dennis Man, iar frumoasa impresară Anamaria Reghecampf a fost foarte entuziasmată de reușita colaboratorului său.

Anamaria Reghecampf i-a făcut o declarație de dragoste lui Dennis Man, după ce acesta a înscris pentru FCSB

Impresara Anamaria Reghecampf nu s-a putut abține și i-a făcut o declarație de dragoste lui Demis Man, jucătorul adus chiar de ea la FCSB, echipa lui Gigi Becali. Soția lui Laurențiu Reghecampf a scris pe Facebook, imediat după ce FCSB a câștigat Cupa României, un mesaj foarte elocvent. „Te iubesc și sunt mândră de tine!”.

Același mesaj l-a scris impresara și pentru Andrei Vlad, Darius Olaru, Iulian Cristea și Ionuț Panțîru. Așadar, FCSB a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în finala Cupei României, scor 1-0, și s-a calificat în ediția următoare de Europa League, cu ajutorul golului înscris de Dennis Man.

Anamaria Reghecampf i-a făcut o declarație lui Dennis Man, după ce acesta a înscris pentru FCSB
Anamaria Reghecampf i-a făcut o declarație de dragoste lui Dennis Man, după ce acesta a înscris pentru FCSB. Sursa foto: prosport.ro

Dennis Man ar putea ajunge la As Monaco

Preferatul Aneimaria Prodan s-ar putea să-i aducă impresarei o căruță de bani. AS Monaco îl dorește pe fotbalistul arădean, iar scouterii francezilor îl urmăresc pe stelist la toate meciurile FCSB. Aceștia se pare că au rămas impresionați de evoluțiile din teren ale tânărului jucător.

Potrivit Antena Sport, Anamaria Prodan, impresara lui Dennis Man, urmează să plece la Monte Carlo ca să negocieze salariul actualului jucător de la FCSB.

AS Monaco ar fi de acord să achite suma de 10 milioane de euro plus bonusuri, în speranța că Gigi Becali va aproba transferul. Asta și după ce antrenorul Niko Kovac, care tocmai a semnat cu Monaco, și-a dat acceptul pentru venirea românului la echipă.

Dennis Man a fost dorit și în Anglia, de Norwich City, dar negocierile au picat, din cauza sumei mult prea mari cerută de Gigi Becali, patronul FCSB.

„Pe scurt, nu sunt șanse ca acest transfer să se realizeze. Norwich nu-l va aduce pe Dennis Man în Anglia. Este o diferență foarte mare între ce oferă un club și ce vrea celălalt. Prețul cerut pentru Man este foarte mare. Norwich urmărește deja alți jucători pentru zona respectivă”, spunea jurnalistul englez Paddy Davitt, pentru Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI