Anamaria Prodan, avertisment crunt pentru Reghecampf: „E pericol mare!” Ce îl paște pe antrenor EXCLUSIV

Anamaria Prodan, avertisment crunt pentru Reghecampf: „E pericol mare!” Ce îl paște pe antrenor EXCLUSIV
Anamaria Prodan, avertisment pentru Reghecampf: ce spune impresara?

În plin proces de divorț, cu zeci de plângeri de ambele părți, Anamaria Prodan i-a transmis fostului soț că se roagă pentru el să-i meargă bine la noua sa echipă. Aceasta îl avertizează cât de greu îi va fi într-o țară musulmană, dacă nu va avea rezultate.

Laurențiu Reghecampf primește un avertisment de la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat vorbe grele, iar cei doi soți, aflați în divorț au deschis zeci de procese unul împotriva celuilalt. La câteva zile de când fostul antrenor al Universității Craiova a semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku, impresara l-a avertizat ce-l poate aștepta la noua sa echipă.

„Să-l ajute dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el, căci altfel se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe

Laurențiu Reghecampf este obligat, de instanță, să plătească o pensie alimentară uriașă, în jur de 15.000 de euro pe lună. Mai mult, acesta are de dat, retroactiv, nu mai puțin de 50.000 de euro. Reghe va primi de la noua sa echipa un salariu mult mai mare decât avea la Craiova, nu mai puțin de 40.000 de euro pe lună.

Acesta va avea dreptul să-l ia acasă pe Reghe junior două week-end-uri pe lună și să petreacă alături de fiul său toată luna iulie. Cei doi s-au întâlnit la tribunal în luna aprilie, la cel de-al doilea termen al procesului de divorț de la Judecătoria Buftea, când juniorul a însoțit-o pe mama sa. Antrenorul i-a reproșat atunci, fostei soții, faptul că l-a adus la tribunal, în loc ca acesta să fie la școală.