Anamaria Prodan, adevărul despre bărbatul cu care s-a ținut de mână. A fost fotografiată, iar acum a recunoscut tot

Anamaria Prodan, adevărul despre bărbatul cu care s-a ținut de mână. A fost fotografiată, iar acum a recunoscut tot

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus ”DA”, în Las Vegas, în urmă cu aproape 12 ani. Celebrul cuplu face subiectul presei în România, iar vești cum că iubirea lor s-a risipit au existat întotdeauna, dar Anamaria Prodan le-a demonstrat mereu tuturor contrariul. Adevărul din spatele fotografiei.

Anamaria Prodan, adevărul despre bărbatul cu care s-a ținut de mână

Anamaria Prodan a fost căsătorită, între 1998 și 2007, cu bastchetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca și Sarah. În data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf, în Las Vegas, care în prezent este antrenor de fotbal. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania. Cei doi îl cresc și pe Luca, băiatul sportivului din prima căsnicie, născut în 2001.

 

View this post on Instagram

 

@creatingsmilebydr.yazan @dryazaqqq Meet Me in town ❤️❤️❤️ #perfectsmile #hollywoodsmile? #mydoctor #bestdoctor

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

A fost fotografiată, iar acum a lămurit situația

Însă, de această dată, gura lumii poate vorbi în continuare, căci nu încape discuție despre separare, dat fiind că bărbatul pe care impresara îl strângea de mână este doctorul Yazan Aq, stomatolog binecunoscut în lumea vedetelor și nu numai.  Mai mult decât atât, distanța parcă a amplificat iubirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cei doi profitând de orice moment în Dubai pentru a se distra împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI