Anamaria Prodan, acuzată că face lucruri necurate la Sibiu: „Se întâmplă de când a ajuns acolo”

Anamaria Prodan a realizat câteva transferuri importante de când a ajuns la Sibiu

Hermannstadt a obținut o victorie importantă în Liga 1, contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1. Golul victoriei pentru formația din Sibiu a fost marcat de Romario Pires, în minutul 86. Brazilianul a transformat o lovitură de pedeapsă foarte ușor acordată de arbitrul Andrei Chivulete. La o fază la care se putea dicta la fel de ușor și fault în atac. Sau putea fi lăsat jocul să continue. Hermannstadt a urcat pe locul 5 în campionat, cu 8 puncte după primele cinci etape. Şi îşi continuă astfel ascensiunea de la apariţia Anamariei Prodan în anturajul echipei.

Acuze incredibile după Hermannstadt – FC Botoşani 2-1. „Fotbalul românesc e viciat! Nu ştiu ce a putut să primească arbitrul”

Acest lucru a fost remarcat şi de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, care nu s-a sfiit să acuze faptul că la Sibiu s-ar întâmpla lucruri necurate. Fost central la o finală de Liga Campionilor, Crăciunescu este convins că apariţia Anamariei Prodan la Sibiu are o legătură cu arbiteajele favorabile pe care Hermannstadt le-a avut în ultima perioadă.

„Un singur lucru este cert pentru mine – la Sibiu, de când s-a dus Anamaria Prodan, a făcut treabă foarte bună. Dar se întâmplă un vârtej acolo în ceea ce privește arbitrajul de când a ajuns ea.  Pentru ce să fie penalty? . Este un contact între jucători, dar e involuntar. Unul cade, apoi cade și celălalt. Nu înțeleg de ce a dat penalty”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Ion Crăciunescu a criticat dur arbitrajul lui Andrei Chivulete

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a fost chiar mai vehement la adresa arbitrajului de la partida cu Hermannstadt. S-a întrebat ce a primit arbitrul Andrei Chivulete pentru a lua o astfel de decizie şi a acuzat că fotbalul românesc este viciat.

„Trebuie să ne oprim cu fotbalul. De ce trebuie să vedem asemenea mascarade? Ne prostește un asemenea individ. Are rost? Cred că tot fotbalul nostru e viciat! E ridicol, nu înțeleg ce putea să primească pentru a face așa ceva?!”, a spus şi Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI