Anamaria Prodan a investit o avere în aceste obiecte. Le are mereu la ea, dar nimeni nu știe cât au costat

Anamaria Prodan poartă doar haine scumpe și accesorii pe măsură

Anamaria Prodan reușește de fiecare dată să întoarcă toate privirile atunci când participă la evenimente. Poartă haine scumpe și accesorii pe măsură, toate cumpărate de firme cunoscute la nivel mondial. Una dintre cele mai recente achiziții ale vedetei este o geantă de… 75.000 de euro.

Anamaria Prodan poartă doar haine scumpe și accesorii pe măsură

Este unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc și reușește să se impună de fiecare dată în fața celor cu care intră în contact. Este plină de încredere și asta se vede și din felul în care își alege ținutele și accesoriile. Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, genți sau pantofi și scoate din buzunar sume pe care le alții le dau ca să își cumpere o casă.

Spre exemplu, cea mai recentă achiziție a impresarei este o geantă de lux Hermes Birkin, care a costat 75.000 de euro. Pentru că a vrut ca toată lumea să afle, vedeta și-a fotografiat geanta din piele de crocodil și a postat poza pe contul personal de Instagram, unde a primit mii de aprecieri și mesaje din partea celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

De altfel, Anamaria Prodan are o colecție impresionantă de genți. Dacă dai un scroll pe contul ei de Instagram poți observa modele de toate felurile, unele mai frumoase, altele mai scumpe, semn că vedeta o duce foarte bine.

Anamaria Prodan s-a num[rat printre invitații care au participat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Soția lui Laurențiu Reghecampf a purtat o ținută care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți invitați: o rochie albastră superbă, cu inserţii arginitii, creaţie marca Ellie Saab, care a costat 28.000 de euro.

„Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, a declarat un apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI