10 sept. 2024 | 21:46

Anamaria Prodan a făcut marele anunț. Se mărită pentru a treia oară VIDEO

Monden
Anamaria Prodan a făcut marele anunț. Se mărită pentru a treia oară VIDEO
Anamaria Prodan a făcut marele anunț

Anamaria Prodan a anunțat că are planuri de nuntă cu actualul său iubit, pugilistul Ronald Gavril. Aceasta va fi a treia căsătorie pentru vedetă, care a mai fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf. De această dată, celebra impresară este convinsă că a găsit fericirea alături de tânărul boxer.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se căsătoresc

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de mai bine de câteva luni, iar relația lor pare să fie mai solidă ca niciodată. Impresara a dezvăluit că pregătirile pentru nuntă sunt în plină desfășurare și că de această dată crede cu tărie în ”a treia oară cu noroc”.

”Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars.

Aceasta a mai spus că este recunoscătoare pentru iubirea și sprijinul pe care îl primește din partea partenerului ei și că este încântată de viitorul pe care îl vor construi împreună. Cei doi nu ezită să își exprime dragostea public, postând frecvent fotografii și mesaje romantice pe rețelele de socializare.

O relație plină de pasiune și respect

Anamaria Prodan a fost întotdeauna o femeie puternică și independentă, însă alături de Ronald Gavril pare să fi găsit echilibrul perfect între carieră și viața personală. Impresara este cunoscută pentru personalitatea sa dominantă și pentru standardele înalte pe care le impune în relații.

”În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul său. Dacă într-o sală sunt murmure și coate când intră partenerul meu, înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Ronald Gavril, fiind un pugilist de succes, pare să fie partenerul perfect pentru vedetă. Relația lor este caracterizată de respect reciproc, iar cei doi se susțin în mod constant în carierele lor, împărțind momente de fericire și pasiune.

Citește și Prin ce necaz trece Anamaria Prodan. A văzut negru în fața ochilor când a primit vestea: „Să-i fie rușine lui Reghecampf”!

”Acum sunt fericită”

În interviurile sale recente, Anamaria Prodan a subliniat că fericirea este cel mai important aspect al vieții sale acum.

”Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează”, a declarat ea.

Vedeta și-a construit o viață de succes atât pe plan profesional, cât și personal, iar acum este pregătită să înceapă un nou capitol alături de Ronald Gavril.

Anamaria Prodan, mereu în lumina reflectoarelor, își va face a treia căsătorie în stilul său caracteristic, cu multă eleganță și siguranță de sine. Cu toate planurile deja în mișcare, nu rămâne decât ca fanii să aștepte cu nerăbdare evenimentul care promite să fie unul memorabil.

Citește și Anamaria Prodan, apariție de senzație în costum de baie la 51 de ani. Impresara are o siluetă perfectă VIDEO!

Parteneri
Cine este tânărul român care și-a pierdut viața în Germania la Oktoberfest
Redactia.ro
Ostropel de pui cu mămăliguță. Așa îl făceau și bunicile noastre
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Cum văd turiștii străini Bucureștiul. Reacția lor a ajuns virală pe Internet
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Ordin venit de la UE. România trebuie să se supună. Avem termen până în 2045
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro