ANAF le dă la preț foarte mic: mașini pe care și le permite orice român. Un Volkswagen Golf e doar 1.650 de lei

ANAF le dă la preț foarte mic: mașini pe care și le permite orice român. Un Volkswagen Golf e doar 1.650 de lei
ANAF face cadouri în luna martie

În octombrie anul trecut, ANAF scotea la vânzare mărci importante de autoturisme la un preț de nimic. Toate mașinile scoase la licitație veneau din porpriri, recuperări de datorii ale personaelor sau a unor societăți comerciale. Se pare că luna martie aduce alte cadouri de acest gen din partea ANAF pentru români. Cei care vor să-și cumpere o mașină, o pot face acum la prețuri de nimic.

ANAF face cadouri în luna martie

Suntem în luna martie, luna cadourilor pentru doamne și domnișoare. Așa că instituția ANAF s-a gândit să-i ajute pe soții și partenerii de viață ai acestora cu idei de cadouri, la prețuri de nimic. Instituția statului anunță că scoate la licitație, spre vânzare, un lot impresionant de mașini, autoturisme de marcă. Lotul de mașini, scoase la licitație de ANAF, cuprinde 41 de modele, plecând de la Dacia Logan, și până la Audi A6.

Cea mai veche mașină scoasă la licitație este un Seat Alhambra din 1998, și este scos la licititație de AJFP Tulcea pe data de 18 martie, anul curent. În lista ANAF se regăsește și un autoturism din 2017. Este vorba de un Renault Megane scos la licitație pentru data de 16 martie de AJFP Hunedoara. Un alt autturism scos la licitație, la preț de nimic, este un Wolswagen Golf din 2005, prețul fiind de 1.650 de lei, preț de plecare.

O altă licitație interesantă, mai ales pentru cei care vor să aibă un autobuz în garaj, este la AJFP Botoșani. În data de 24 martie, AJFP Botoșani scoate la licitație un autobuz, marca Mercedes din anul 2002. Valoarea de plecare a licitației este de aproximativ 110.000 de lei.

Instituția financiară are și alte produse la licitații

De-a lungul anilor ANAf a scos multe bunuri sechestrate în urma unor datorii acumulate, fie de persoane fizice, fie de societăți comerciale. Așa se face că, la nivel național, ANAF și-a deschis și magazine înc are vând, la prețutir de nimic, inclusiv haine, sau produse alimentare cu date de expirare rapide.

Nu se știe exact dacă pagubele, în baza cărora au făcut sechestrul, au fost recuperate de la cei în cauză, dar ANAF își menține această politic. Cel puțin odată la două luni, instituția fiscală scoate la licitații, plecând de la prețuri subeevaluate, autoturisme, electrocasnice, electronice, etc.

Așa se face că acest lot nou de autoturisme sunt scoase la licitație de agențiile teritoriale ale ANAF. În urma unor decizii de sechestrare a bunurilor, marea majoritate a autoturismelor ajung în procedurile de licitare. Prețurile acestora ajung de multe ori să fie aproape prețuri de nimic, în urma unor evaluări de expertiză. Rămâne să vedem ce alte produse va mais caote ANAF la lictație și în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI