Ana Porgras, mesaj dur la adresa lui Zanni. Ce i-a transmis gimnasta, după acuzele din ultimele zile

Ana Porgras, mesaj dur la adresa lui Zanni. Ce i-a transmis gimnasta, după acuzele din ultimele zile
Ana Porgras, mesaj dur la adresa lui Zanni. Ce i-a transmis gimnasta

Ana Porgras, fostă concurentă „Survivor România 2021”, este foc și pară pe Zannidache. Bruneta desființează ultimele declarații făcute de Zanni la adresa ei. Mesajul dur transmis de fosta gimnastă îl va pune pe gânduri pe Zanni.

Ana îl atacă dur pe Zanni

Ana și Zannidache au avut o legătură specială, de-a lungul competiției din Republica Dominicană, însă cei doi au rupt orice legătură. De vină ar fi mesajele găsite de câștigătorul „Survivor România 2021” în telefonul sportivei. Nici bine nu s-a încheiat concursul, că cele două vedete își aruncă acuzații grele. Recent, Zanni a afirmat despre fosta gimnastă că și-a dorit doar faimă și afirmare. Declarațiile tânărului au înfuriat-o la culme pe Ana Porgras, care s-a decis să ia atitudine.

Ana Porgras îl desființează pe Zannidache, în urma dezvăluirilor la adresa sa. Bruneta este extrem de supărată pe artist.

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, i-a transmis fosta concurentă „Survivor România 2021” lui Zanni.

I-a ajuns cuțitul la os

Sătulă până peste cap de acuzațiile făcute la adresa ei, Ana a scris un mesaj tranșant pe rețelele de socializare. Aceasta dezminte toate afirmațiile făcute de câștigătorul „Survivor România 2021”. Mai mult, bruneta spune că nu a dorit să-și creeze un renume pe spatele nimănui, deoarece ea este deja cunoscută prin prisma muncii ei ca sportivă.

„Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.”, a scris fosta gimnastă Ana Porgras pe Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI