06 feb. 2024 | 23:15

Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor. Faimoasa nu a mai rezistat după scandalul dintre Zanni și Jador

Emisiuni TV
Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor. Faimoasa nu a mai rezistat după scandalul dintre Zanni și Jador
Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor

Tensiunile cresc de la o zi la alta în jungla din Republica Dominicană. Doi coechipieri și-au declarat război, s-au spus cuvinte dure în tabără și înainte de intrarea pe traseu. Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor. Faimoasa nu a mai rezistat după scandalul dintre Zanni și Jador.

Tensiuni uriașe în tabăra Faimoșilor

Cele mai grele lupte parcă se duc în interiorul echipelor, nu pe traseu, în timpul probelor. Cu fiecare zi ce trece, tensiunile cresc tot mai mult în tabăra Faimoșilor. De la prima oră, Zannidache și Jador și-au aruncat replici dure. Între cei doi coechipieri nu pare să mai poată fi vorba despre colaborare și pace.

„Toată nebunia a plecat de la DE CE EU NU MĂNÂNC? A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa. nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cu treaba asta!”, a spus Jador.

„Nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații!”

Zannidache nu a ezitat să spună exact ce îl deranjează și ce nu mai este dispus să accepte din partea colegului său din echipa Faimoșilor.

„Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el….Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea!”, a spus Zannidache.

Te-ar putea interesa și: Cuplu surpriză în showbizul românesc. Vedeta de la Survivor iubește din nou: ‘Este manager la un spital’

Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor. Faimoasa nu a mai rezistat după scandalul dintre Zanni și Jador

Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor

Cei doi au continuat schimbul de replici și înainte de intrarea pe traseu. Atmosfera este una apăsătoare, s-a văzut clar din reacția celor care au fost martorii muți ai valului de reproșuri.

Ana Porgras a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars. Faimoasa nu a mai rezistat după scandalul dintre Zanni și Jador, declarând că nu mai are de gând să depună niciun efort pentru echipa Faimoșilor.

„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma”, a spus concurenta, abia reușind să își stăpânească emoțiile.

Te-ar putea interesa și: Pro TV, gafă în timpul emisiunii Survivor All Stars. Imaginile care nu ar fi trebuit difuzate la TV, o concurentă a făcut show

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Filmul care face furori pe Netflix. Povestea e inspirată din realitate
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Intră BANII în conturi de luni, 20 mai. Decizie pentru sute de mii de români
Capital.ro
Cum vor fi recalculate pensiile de la 1 septembrie 2024 | CNPP a emis modelul deciziei de calcul
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro