06 feb. 2024 | 21:07

Cuplu surpriză în showbizul românesc. Vedeta de la Survivor iubește din nou: ‘Este manager la un spital’

Monden
Cuplu surpriză în showbizul românesc. Vedeta de la Survivor iubește din nou: ‘Este manager la un spital’
Cuplu surpriză în showbizul românesc.

Cuplu surpriză în showbizul românesc! Se pare că o vedetă de la Survivor iubește din nou! Vestea cea mare a fost dată chiar de tatăl său. Noua cucerire a concurentului care face furori în Republica Dominicană are un job special, ce nu are nicio legătură cu showbiz-ul.

Un concurent de la Survivor iubește din nou

În timp ce vedeta trăiește, pentru a doua oară, o experiență pe care a crezut-o, într-un anumit moment, unică în viață, un detaliu picant a ieșit la iveală. Se pare că Faimosul care se luptă pentru marele premiu în competiția din Republica Dominicană simte fiorii unei noi iubiri.

În ciuda faptului că nu și-a anunțat relația în spațiul public, cântărețul a fost dat de gol chiar de tatăl său.

„E exact ce trebuie pentru el”

Vedeta de la Survivor care iubește din nou este nimeni altul decât Jador. Romeo Dumitrache a dezvăluit că femeia care l-a cucerit pe fiul său este „o fată cuminte”, care nu activează în lumea showbiz-ului, ea fiind managerul unui spital din București.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a dezvăluit tatăl cântărețului, Romeo Dumitrache, potrivit Click!.

Te-ar putea interesa și: Pro TV, gafă în timpul emisiunii Survivor All Stars. Imaginile care nu ar fi trebuit difuzate la TV, o concurentă a făcut show

„Ești praf!”

Între timp, Jador face furori în Republica Dominicană. Faimosul a fost recent protagonistul unei scene neașteptate, un schimb acid de replici cu una dintre coechipierele sale, Roxana Nemeș, l-a dus la capătul răbdării. Cântărețul a decis să nu intre pe traseu și a părăsit zona în care se desfășura proba.

„Vrei să știi părerea mea sinceră? Ești praf pe traseu! N-ai adus niciun punct de când ești aici. Nemeș, lasă-mă cu feminismul ăsta, că sunt sătul de el…Am o idee mai bună: eu nu vreau să intru azi pe traseu pentru voi”, a spus Jador.

„Eu sunt de vină că are caracterul pe care îl are? Eu sunt de vină! Degeaba faci bani, dacă ești țăran și n-ai educație..”, a fost reacția Roxanei Nemeș, după ce Jador a refuzat să participe la probă.

Te-ar putea interesa și: Zanni a certat-o pe Alexandra Duli pentru mişcările de dans provocatoare de la Survivor România All Stars. „Pentru demnitatea ta”! Reacţia lui Jador

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Klaus Iohannis se retrage. Eșec total pentru președinte
Capital.ro
Lista noilor localități unde se poate obține certificat de naștere sau deces în format digital
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro