19 oct. 2023 | 13:27

Ana Morodan, condamnată la închisoare și muncă în folosul comunității. Lovitura dură primită din partea magistraților

Monden
Ana Morodan, condamnată la închisoare și muncă în folosul comunității. Lovitura dură primită din partea magistraților
Ana Morodan, asaltată de jurnaliști Sursă foto: Sabin Cirstoveanu/ Inquam Photos

Ana Morodan se confruntă cu o lovitură din partea judecătorilor, ca urmare a conduitei sale iresponsabile în trafic, atunci când în luna martie, vloggerița a condus o mașină fără permis, aflându-se totodată sub influența consumului de substanțe interzise. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată de acuzată.

Ce pedeapsă a primit ”Contesa digitală”

Ana Morodan, cunoscută sub numele de „Contesa Digitală,” a fost condamnată joi la o pedeapsă de 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, alături de efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Această sentință vine în urma unui incident rutier petrecut în luna martie, când Ana Morodan a cauzat un accident de mașină, fiind în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise, având totodată permisul de conducere suspendat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a trimis-o în judecată pe Ana Morodan în urma incidentului, acuzând-o de săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe, conducere fără permis de conducere, refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă, a impus următoarele pedepse: 10 luni pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, 6 luni pentru conducere fără permis de conducere și 10 luni pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Aceste pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Pe lângă pedeapsa cu suspendare, Ana Morodan este obligată să participe la un program de reintegrare socială, fiind obligată să execute muncă neremunerată în folosul comunității, fie la Primăria Orașului Voluntari, fie în cadrul societății GREEN CITY VOLUNTARI SA, pentru o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Cum au început problemele Anei Morodan cu legea

La sfârșitul lunii martie, vloggerița Ana Morodan, cunoscută în lumea mondenă cu pseudonimul „Contesa digitală” a fost implicată într-un incident rutier, survenit în urma faptului că aceasta a continuat deplasarea, deși fusese oprită de un echipaj de la Poliția Rutieră.

Ulterior, conducătoarea auto a intrat în coliziune cu două autovehicule, cauzând pagube materiale. Polițiștii au solicitat vloggeriței să fie testată atât pentru alcool, cât și pentru substanțe psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă Ana Morodan a refuzat testarea.

Din acest motiv, ea a fost condusă la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) în vederea prelevării de mostre biologice. Aici, ea a refuzat din nou testarea.

În urma refuzului de a se supune testelor, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în legătură cu săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

„După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, a fost mesajul transmis de Brigada Rutieră, după incident.

Ghinionul i-a surâs încă o dată vloggeriței, astfel că, în aceeași zi, ea a fost oprită din nou în trafic de polițiști, de data aceasta fiind prinsă cu permisul de conducere reținut, în urma primului incident cu poliția.

Ana Morodan a fost testată de această dată cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a fost descoperită prezența de substanțe psihoactive în organismul femeii.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro