Amestecul puternic pentru mirosul neplăcut din frigiderul tău. Te scapă de orice problemă

Amestecul puternic pentru mirosul neplăcut din frigiderul tău. Te scapă de orice problemă
Cum să scapi de mirosul neplăcut din frigider?

Gospodinele vor ca după ziua de curățenie totul să strălucească și casa să aibă un miros plăcut. Din păcate, munca lor pare că este în zadar din cauza miresmelor deranjante care vin din frigider. Acest aparat electrocasnic trebuie îngrijit corespunzător și curățat de cel puțin două ori pe săptămână. Unele doamne au observat că și dacă au grijă de el tot se confruntă cu mirosul neplăcut de la mâncărurile din interior. Ce poți face să îl elimini? Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru soluția minune care te va ajuta.

Truc pentru gospodine: amestec pentru mirosul neplăcut

Curățarea locuinței poate să nu fie suficientă ca mirosurile urâte să dispară. Cu siguranță multe gospodine se întreabă ce au făcut greșit în ziua destinată curățeniei și dezinfectării. Principiul unei locuințe curate și frumos mirositoare este același ca atunci când faci baie și mai apoi folosești deodorant.

Trebuie să faci aceleași lucruri și în cazul spațiilor din casa ta care sunt de cele mai multe ori aglomerate precum bucătăria sau baia. Frigiderul are însă cea mai multă nevoie de atenția ta. Există produse speciale pentru miresme neplăcute, dar de cele mai multe ori sunt pline de compuși chimici. Diversele preparate introduse în aparatul electrocasnic se fac vinovate pentru tot.

De asemenea, chiar și acumularea de îngheț în congelator poate să ofere un miros neplăcut, moment în care umiditatea începe să își facă treaba. Primul pas este să păstrezi în frigider doar alimente în stare bună și să fii atent la data de expirare a lor. Experții recomandă ca mâncărurile gătite să fie păstrate în recipiente cu capac pentru ca aparatul să fie ferit de alte mirosuri.

Cum trebuie să procedezi?

În cazul în care vrei să eviți orice situație neplăcută, combină câteva ingrediente naturale care să te ajute în acest sens. Ai nevoie de două linguri de coajă de portocală rasă sau alte citrice și o cană de bicarbonat de sodiu. Amestecă totul și toarnă soluția minunată într-un castron de plastic pe care să îl lași descoperit pe rafturile frigiderului.

Nu uita să schimbi ingredientele la aproximativ două săptămâni pentru că ele o să se întărească și o să absoarbă umiditatea din dispozitiv. În cazul în care ești pe grabă și cauți o soluție mai rapidă și eficientă, taie o lămâie pe jumătate și pune fiecare bucată pe raftul de sus și pe cel de jos. Cu siguranță o să observi diferența și o să te bucuri de un miros proaspăt. 

Urmăriți Playtech.ro și pe