07 iul. 2024 | 10:23

Amestecul puternic care curăță și cele mai dificile pete de pe cadă. Va fi imaculată în doar câteva minute

Diverse
Amestecul puternic care curăță și cele mai dificile pete de pe cadă. Va fi imaculată în doar câteva minute
Folosește această soluție pentru a curăța cada

Curățenia este necesară în orice casă, iar baia este încăperea care necesită cea mai multă atenție, în special cada. Dacă ai pete nedorite pe cadă și nu știi cum să mai scapi de ele, poți încerca un amestec foarte puternic și ușor de realizat.

Cum elimini cu ușurință petele de pe cadă

Produsele din comerț pe care le găsim în marile magazine sunt utile, dar prețurile acestora a crescut destul de mult recent. În același timp, conțin și foarte multe chimicale.

Din fericire, există alternative mai puțin costisitoare și fără chimicale. Poți face o soluție care te va scăpa de petele de pe cadă doar folosind produse naturale, la îndemâna oricui.

Unul dintre ingrediente este bicarbonatul de sodiu. Cu toții știm că este nelipsit din casele gospodinelor. În combinație cu oțetul de vin, aceste ingrediente simple și accesibile sunt combinația perfectă pentru a elimina petele persistente și pentru a reda căzii tale un aspect proaspăt și curat.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cele două ingrediente în proporții egale, iar folosind un recipient cu pulverizator, aplică soluția pe cadă și las-o să acționeze circa 30-40 de minute.

După ce a trecut timpul, șterge cu o cârpă moale și clătește bine cu apă călduță pentru a îndepărta orice urmă de mizerie.

Produse alternative de curățare

Există și alte produse pentru curățarea căzii. De exemplu, dacă ai una din fontă, poți folosi clor. O va albi și îi va reda strălucirea, iar în același timp o va dezinfecta, însă ai grijă, deoarece trebuie să porți mănuși și să nu inhalezi vaporii.

De asemenea, amoniacul cu apă este soluția ideală pentru îndepărtarea petelor de pe căzile din acril. Doar lasă soluția să acționeze timp de cinci minute, după care șterge cada bine cu buretele și clătește cu apă din belșug.

Pentru a îndepărta calcarul de pe cadă, poți folosi o soluție din oțet de vin alb amestecat cu suc de lămâie. Pulverizează această soluție din belșug și las-o să acționeze timp de 45 de minute.

În cazul în care stratul de calcar este consistent, soluția trebuie să acționeze circa două ore, pulverizând cu soluție din 20 în 20 de minute. Nu trebuie să o lași să se usuce. La final, clătește cu multă apă.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Un mare risc când zbori cu avionul. Poți să te trezești fără bagaje
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Se schimbă obligatoriu buletinul. România, obligată de UE. Decizie vineri, 4 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro