02 iun. 2022 | 21:00

Amestecul banal care îți repară imediat zgârieturile de pe mașină. Ingredientele le găsești în casa ta

Utile
Amestecul banal care îți repară imediat zgârieturile de pe mașină. Ingredientele le găsești în casa ta
Puteți scăpa de zgârieturile de pe masșină la un cost redus

Zgârieturile de pe mașină pot face ca aspectul să fie inestetic. Mulți proprietari de mașini își lasă zgârieturile în pace. Repararea lor într-un atelier de reparații costă o avere, iar procesul durează, de asemenea, mult timp. Nu trebuie să mergeți la un atelier de reparații pentru a repara zgârieturile de pe mașină și să cheltuiți o mulțime de bani. O puteți face singur acasă, folosind o varietate de materiale accesibile. În cele ce urmează vă aratăm care sunt ingredientele pe care le găsești în casa ta. Ele te vor ajuta în această problemă.

Cum scapi de zgârieturile de pe mașină fără să cheltuiți o mulțime de bani

Zgârieturile se găsesc adesea pe exteriorul mașinilor și pot fi cauzate de diverși factori, fie că sunt intenționate sau nu. Frecarea cu alte vehicule și cu crengi sunt cele mai frecvente cauze ale zgârieturilor.

În unele cazuri, persoane iresponsabile, de obicei copii, pot încerca, de asemenea, să vă zgârie mașina în mod deliberat, fără niciun motiv aparent. Dar se pune întrebarea:

Puteți scăpa de zgârieturi la un cost redus?

Să mergi la atelierul de reparații auto pentru a scăpa de zgârieturile mașinii este un lucru greu pentru unii oameni.

Costă foarte mulți bani. Chiar dacă sunt doar câteva zgârieturi, prețul serviciului este totuși destul de scump.

Pentru a scăpa de zgârieturile ușoare ale mașinii, puteți face câteva moduri simple acasă, fără a fi nevoie să duceți mașina la atelierul auto.

Nu numai că este ieftin, dar elementele sunt, de asemenea, foarte ușor de găsit. Eliminarea zgârieturilor mașinii la costuri reduse, desigur, este foarte posibilă și puteți profita de diverse articole care sunt deja disponibile acasă.

Articolele care pot fi folosite pentru a repara zgârieturile, cum ar fi repelentul lichid pentru țânțari, compușii, pasta de dinți, vopseaua specială pentru mașini, lichidul de frână și tipurile de ceară.

Mai ales pentru utilizarea vopselei, trebuie să o faceți cu atenție, astfel încât mașina să arate mai bine.

Pasta de dinți te scapă imediat de zgârieturile de pe caroserie

Este unul dintre produsele care trebuie folosite în viața de zi cu zi, așa că aproape sigur este disponibilă în casa ta. Pasta de dinți este folosită în general pentru a curăța dinții de diverși germeni.

Dar pasta de dinți poate fi folosită și pentru a curăța zgârieturile de pe mașină.

Procesul este foarte simplu, așa că este foarte recomandat să încercați. Pregătiți o cârpă moale și curată și aplicați pasta de dinți pe ea.

Înainte de a o aplica pe zgârieturile de pe caroseria mașinii, asigurați-vă că mașina este curată și a fost curățată cu o cârpă uscată.

Umeziți cârpa cu apă curată și să turnați suficientă pastă de dinți în funcție de mărimea zgârieturilor. Frecați uniform părțile mașinii care sunt zgâriate, printr-o mișcare circulară, astfel încât rezultatele să fie îngrijite.

Frecarea zgârieturilor auto cu ajutorul pastei de dinți nu este foarte eficientă dacă nu este combinată cu alte tipuri de ingrediente, cum ar fi bicarbonatul de sodiu.

Cu toate acestea, curăța cu ajutorul pastei de dinți va fi eficientă pentru zgârieturile sau zgârieturile auto care nu sunt grave.

Utilizați repelent lichid pentru țânțari

Repelentul lichid pentru țânțari nu este util doar pentru a preveni înțepăturile de țânțari, ci poate fi folosit și în diverse alte scopuri.

Poate fi folosit,  inclusiv pentru a îndepărta zgârieturile de pe caroseria mașinii. Unul dintre ingredientele din repelentul de țânțari poate îndepărta rapid și sigur zgârieturile din mașină.

Pregătiți în prealabil lichidul repelent de țânțari de care aveți nevoie, apoi turnați-l pe o cârpă uscată care are materiale moi.

Dacă folosiți o cârpă umedă, ingredientele din repelentul de insecte se vor pierde.

După ce turnați repelentul de țânțari pe cârpă, ștergeți încet și uniform părțile zgâriate ale caroseriei mașinii, printr-o mișcare circulară.

Așteptați 15 până la 20 de secunde, apoi clătiți folosind o cârpă curată și uscată.

Utilizați ulei de frână și scăpați de zgârieturile nedorite

Uleiul de frână poate fi folosit și pentru a îndepărta zgârieturile de pe caroseria mașinii. Un alt echipament pe care trebuie să îl pregătiți este o cârpă curată, cu un șampon moale, curat și uscat.

Turnați lichidul de frână într-o lavetă uscată, dar nu folosiți prea mult lichid de frână. Apoi, trebuie doar să aplicați lichidul de frână pe partea mașinii care este zgâriată, iar procesul de ungere trebuie să se facă uniform.

Utilizarea lichidului de frână se poate face și prin turnarea lichidului de frână direct pe partea mașinii care a fost zgâriată, iar această metodă trebuie făcută cu atenție, pentru a evita lustruirea celorlalte părți ale mașinii.

Concluzie

Multe vehicule moderne sunt construite din diverse forme de plastic și materiale compozite.

Elemente precum ușile, capota, aripa și panourile de protecție sunt încă construite în principal din metal.

Așa că, dacă nu aveți o mașină care este făcută din fibră de carbon și titan, sunt șanse ca acea zgârietură să devină în scurt timp un teren propice pentru rugină.

Așadar, dacă descoperi că mașina ta a fost zgâriată în vreun fel, nu ezita, pentru că unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face este să aștepți să o repari.

Adoptarea unei atitudini proactive înseamnă protecție împotriva elementelor, ceea ce presupune selectarea uneia dintre următoarele reparații.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
Capital.ro
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de sănătate și belșug tot anul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro