Amenințarea Dianei Șoșoacă din Parlament. Senatoarea i-a îngrozit pe cei prezenți

Amenințarea Dianei Șoșoacă din Parlament. Senatoarea i-a îngrozit pe cei prezenți
Diana Șoșoacă face spectacol macabru în Parlament

Astăzi Guvernul condus de Florin Cîțu a trecut cu bine de moțiunea de cenzură. Moțiunea simplă fusese inițiată de 156 de deputați și senatori. Demersul a fost dezbătut astăzi în plenul reunit al Parlamentului, iar votul a fost secret, cu bile. În timpul dezbaterilor un moment delicat a fost intervenția senatorului de Iași, Diana Șoșoacă.

Florin Cîțu scapă de demiterea Parlamentului României

Astăzi a fost un moment delicat pentru coaliția de guvernare condusă de liberalul Florin Cîțu. O moțiune, intitulată „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu”a fost dezbătută astăzi în Parlamentul României. Principalii artizani ai acestei moțiuni au fost parlamentarii PSD, conduși de Marcel Ciolacu. După demararea dezbaterilor, liderul PSD a fost printre primii care a luat cuvântul la tribuna celor două camere reunite.

„Ați pierdut alegerile din nou. PSD este mai bun decât toată coaliția voastră de pierzători. Domnule Orban, au și colegii dvs. dreptate să vă ceară demisia. Câte alegeri mai trebuie să pierdeți ca să plecați? Cât mai trebuie să suporte românii ca să își dea Cîțu demisia. Domnule Barna, după ziua de duminică vă cred că nu mai știți cum vă cheamă decât cu buletinul.

Doar zero vă desparte de infinitul de până la cer. Domnule Cîțu, mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? Aroganța nu vă ajută cu nimic. Toată gașca de PDL-iști care sunt în spatele dvs. au plesnit de aroganță și au pierdut. Reveniți pe pământ.  În doar un an și jumătate ați ajuns să puneți în genunchi statul de drept. Ați revocat ilegal avocatul poporului. Ați călcat în picioare Constituția.”, a declarat Marcel Ciolacu în Parlamentul României.

De cealaltă parte, premierul Florin Cîțu, încrezător în eșecul moțiunii, s-a urcat la tribuna Parlamentului României, declarând că „Guvernarea merge foarte bine. PSD-iștii văd în mine o amenințare”. De alfel, la finalul ședinței, moțiunea inițiată de PSD nu a avut numărul de voturi pentru a putea trece.

Diana Șoșoacă face spectacol macabru în Parlament

Un alt moment a fost cel al intervenției fostului senator AUR Șoșoacă. În intervenția sa de la tribună, așa cum era de așteptat, Diana Șoșoacă a decis să facă spectacol punând în fața premierului Florin Cîțu un sac pentru cadavre. Senatorul independent și-a continuat discursul acuzându-l pe Florin Cîțu și Ludovic Orban de încălcarea constituției și de abuzurile din ultima perioadă.

„Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2-3 minute îl ajut să scape de domnul Cîțu. Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care ajung la Iași. Mă uitam să văd unde este PIB-ul crescut.

Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare. Eu știam că trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete. Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse. Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dvs. și ale întregului guvern stă sânge. Sunteți niște criminali mânjiți cu sângele morților din pandemie.”, a fost discursul senatorului Diana Șoșoacă.

Lucrurile au degenerat la momentul în care a desfăcut sacul , Ludovic Orban intervenind și, ulterior, doi chestori ar fi scos-o afară din plen pe senator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI