Amenințare cu bombă, la sediul Libertatea și GSP. Ce s-a întâmplat cu angajații

Amenințare cu bombă, la sediul Libertatea și GSP. Ce s-a întâmplat cu angajații

Redacția Gazeta Sporturilor a fost evacuată în seara de duminică de către trupere speciale de Poliție în urma unei amenințări cu bombă la sediul Antena Group, sediu unde se află atât Libertatea, cât și GSP.

Amenințare cu bombă, la sediul Libertatea și GSP

Evenimentul a avut loc chiar la finalul derby-ului CFR Cluj-FCSB (1-0), când jurnaliștii Costin Ștucan, Mihai Mironică și Remus Răureanu se pregăteau de analiza victoriei echipei lui Dan Petrescu. Însă, din cauza alertei cu bombă, toți jurnaliștii de la GSP au fost scoși din redacție pentru câteva zeci de minute bune.

”Nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”

„Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”, a explicat Costin Ștucan. Nu știm nimic, n-avem nicio dată, doar această realitate cu polițiști în spate, mașini de politie care blocheaza intratea la Antena 1, și pribabil că vor veni și pirotehniștii să verifice redacțiile din clădire”, a mai precizat acesta. După aceste precizări, jurnaliștii Costin Ștucan, Mihai Mironică și Remus Răureanu au început să comenteze meciul CFR Cluj-FCSB, derby care s-a terminat cu 1-0 pentru echipa lui Dan Petrescu.

Mi s-a părut o bombă de meci, ca să fiu așa în atmosferă și cred că partida a explodat după de Istvan Kovacs, e de discutat dacă chiar trebuia să dicteze acolo cartonașul roșu, practic le-a anulat celor de la FCSB orice șansă de a mai reintra în meci”, au comentat jurnaliștii meciul. Poliția și trupele antitero au cercetat astfel întreg perimetrul, iar după ce s-au asigurat că nu există niciun pericol, le-au permis angajaților să meargă la treaba lor. Astfel, după o jumătate de oră, jurnaliștii au fost anunțați de către forțele de ordine că pot să intre din nou în redacție pentru a-și continua activitatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI