Amenda uriașă primită de un bărbat care avea în ghiozdan două sendvișuri și un croissant. Ireal ce s-a întâmplat

Amenda uriașă primită de un bărbat care avea în ghiozdan două sendvișuri și un croissant. Ireal ce s-a întâmplat
Barbatul a fost amendat exemplar pentru ca avea doua sendvisuri in bagaj

Amenda uriașă primită de un bărbat care avea în ghiozdan două sendvișuri și un croissant. A pățit-o un turist care a sosit în Australia din Indonezia. De ce s-a întâmplat asta, cu ce erau sendvișurile, vedeți în rândurile de mai jos.

Un bărbat a primit o amendă uriașă pentru că avea două sendvișuri în geantă. Cât a fost amenda

Un turist care a sosit în Australia din Indonezia a primit o amendă de circa 2.000 de dolari americani după ce a fost prins cu două sendvișuri McMuffin și un croissant cu jambon în rucsac de către vameși.

Câinele aeroportului, numit Zinta, a mirosit rapid sendvișurile transportate ilegal pe aeroportul Darwin din Australia, ceea ce i-a adus bărbatului o amendă uriașă, au declarat autoritățile, potrivit Agerpres.

Cel mai scump meniu din istorie

„Aceasta va fi cea mai scumpă masă la McDonald’s pe care acest pasager a avut-o vreodată”, a declarat ministrul australian al Agriculturii, Murray Watt.

Australia dispune de o legislație foarte strictă în materie de biosecuritate, menită să protejeze importanta industrie agricolă a țării de potențiali dăunători sau diferite boli.

Astfel, autoritățile australiene sunt în prezent în alertă maximă în urma unui focar de febră aftoasă depistat în Indonezia, iar toate importurile de carne din această țară sunt atent monitorizate.

Febra aftoasă nu este periculoasă pentru om

Febra aftoasă nu prezintă niciun risc pentru oameni, însă este o afecțiune virală foarte gravă și foarte contagioasă pentru animalele domestice. În valoare de 2.664 de dolari australieni, amenda este echivalentă cu costul a 567 de sandvișuri McMuffin în Sydney sau cu mai multe zboruri dus-întors spre Bali.

Sfatul de aur al unei stewardese. Ce să nu-ți lipsească când zbori cu avionul

Pe de altă parte, o stewardesă cu mii de ore de zbor are un sfat de aur pentru cei care călătoresc cu avionul. Aceasta a spus care este obiectul pe care trebuie să îl iei întotdeauna atunci când călătorești cu avionul.

„Este simplu, dar nu vă pot spune de câte ori pe zi mi se cere o pătură de către cineva care poartă pantaloni scurți și un crop top în avion. Întotdeauna, întotdeauna, aduceți întotdeauna un hanorac în avion, la aeroport. În aeroport și în avion poate fi uneori rece”, a spus stewardesa.

Ia-ți îmbrăcăminte groasă

„Chiar dacă mergi într-un loc tropical și nu vei avea nevoie de el, adu-l în avion, îmbracă-te călduros. Multe companii aeriene nu au pături, așa că nu te baza pe asta! De aceea spun să te îmbraci bine”, a adăugat Caroline, stewardesa care știe cum decurg lucrurile într-un avion.