Amendă uriașă pentru o șoferiță care a intrat cu mașina în parcul Tineretului. Ce s-a întâmplat apoi

Amendă uriașă pentru o șoferiță care a intrat cu mașina în parcul Tineretului. Ce s-a întâmplat apoi
Amendă pentru o șoferiță care a intrat cu mașina în parcul Tineretului

Un agent din cadrul Poliției Locale a Municipiului București a fost lovit intenționat cu mașina de o șoferiță care pătrunsese ilegal în Parcul Tineretului. Firul întâmplărilor și amenda primită de inculpată.

Scandal în Parcul Tinereului. O șoferiță a intrat cu automobilul în spațiul de agrement, iar soțul a deranjat liniștea publică și a călcat cu mașina pe picior un polițist

Incidentul s-a petrecut duminică, la prânz, după ce mai mulți cetățeni au sesizat dispeceratul Poliției Locale București cu privire la prezența pe aleile parcului a mai multor mașini. Ajunși la fața locului, agenții au surprins o șoferiță care tocmai își croia drum cu automobilul prin mulțime, în încercarea de a ajunge la una dintre ieșirile din parc. Doamna a refuzat să-și decline identitatea la solicitarea oamenilor legii de a se legitima.

Ea a susținut că nu a văzut niciun indicator care să îi interzică accesul cu autovehiculul în spațiul de agrement. În plus, soțul, care se afla pe bacheta din spate, o îndemna să îi ignore pe polițiști, să închidă geamul și să calce pedala. Dat fiind că femeia nu a reacționat precum a îndemnat-o, bărbatul a luat inițiativă, a dat-o la o parte, s-a urcat la volan, a pornit motorul și a pus mașina în mișcare.

„M-a acuzat că simulez, că m-am aruncat singur pe capotă”

„Am simţit bara maşinii lovindu-mi picioarele şi am căzut pe capotă”, a relatat agentul afectat.

Polițistul a mai povestit că, după lovitură, conducătorul auto a încercat să-și mascheze fapta. „A coborât și m-a acuzat să simulez, că m-am aruncat singur pe capotă”, a completat omul legii.

Cei doi soți au fost legitimați de agenții D.G.P.L.C.M.B și sancționați, fiecare pentru faptele comise. Șoferița a primit o amendă de 4.000 de lei pentru că a încălcat legea și a intrat cu mașina în parc, iar soțul acesteia a fost sancționat contravențional cu suma de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Socotelile lui cu legea nu se încheie aici. Acesta urmează să fie cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.